Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vážení přátelé a fandové Českých národních listů, dámy a pánové,

16. 8. 2020

Vážení přátelé a fandové Českých národních listů, dámy a pánové,

především vám děkujeme, že se k nám hlásíte, že nás čtete. Spolupracujme dále i v druhé polovině r. 2020!

 

Pokud budete cítit, že vám nějakým článkem mluvíme z duše, zkuste jej  dále  šířit. Budeme rádi, když nám budete nadále fandit.  Spolupracujme ve vzájemné shodě s cílem objasňovat a obhajovat zájmy republiky a našeho národa v souladu s jejich širší dimenzí, humanitou, sociální spravedlností a mírem. Jsme Češi, jsme Slované! Držme se zásady: Nechceme-li, aby pravda byla považována za lež a lež za pravdu, odpovídejme na lež pravdou. Bude-li si tak počínat více lidí, pak pravda zvítězí! Dá to však velkou fušku, jak říkal Honza Masaryk. Nezapomeňme, že velké skutky vyrůstají z každodenní drobné a usilovné práce!

 

Trápí nás  již delší dobu určité potíže  na našem FB. Uvedeme jen dvě  z nich. Když nám dáte pochvalný symbol „To se mi líbí“, v posledních měsících jej pan FB ukotví k fotografii, nikoliv k článku. A tak se nám stává, že počet lajků stránky se nám ztenčuje. Skutečně se vám líbí pouze fotografie a nikoliv naše stránka, články, které vyvěšujeme? Nebo jde o „technickou“ vadu FB?

 

Denní návštěvnost na dřívějších stránkách našeho FB, které již dvakrát zmizely,  nelíbily se asi FB vrchnosti tak, že musely zmizet ze světa, ač jejich návštěvnost v průměru denně dosahovala kolem dvou tisíce hostí, v určitých dobách až tři tisíce. V současnosti zaznamenáváme  značně menší návštěvnost, ač zaměření většiny článků je stejné jako dříve. Jsou asi dvě možná vysvětlení. Buď to děláme celkově hůře než dříve, nebo nás facebooková vrchnost dusí. Předpokládáme, že jde o druhý případ. Proč to dělá, si vysvětlujeme  celkovým charakterem našich stránek. Jak do dělá, je technická otázka, jíž se nebudeme zabývat.

 

A nyní konkrétně. Prosíme, když nám dáváte lajky, přesvědčte se, prosíme, zda je dáváte k fotografii nebo ke stránce, k článkům. Napište nám, pokud můžete, např. ve svém komentáři k článku, jak je naše stránka dostupná, co na ni postrádáte, nebo co si na ni ceníte. Budeme vaše doporučení pozorně  sledovat.Děkujeme, že jste s námi.

 

Redakce Českých národní listů, 16.8.2020

 


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář