Jdi na obsah Jdi na menu
 


Běžte už s Covidem do … aneb Stop Covidalarmismu! část 3

2. 10. 2020

Běžte už s Covidem do … aneb Stop Covidalarmismu!

část 3

 

Michal Brand

 

Zájmové skupiny za Covidalarmismem

 

Velké farmaceutické firmy

 

Jeden test na Covid19, jakkoli nepřesný a chybný, stojí něco mezi 1 200-1 800 Kč. Doposud bylo v ČR otestováno 1,34 mil osob/testů. To je cca 1,6 až 2,4 miliardy korun jen v ČR.

 

Čím více pozitivních testů, tím více se v této uměle hysterické panice testovat musí a také tím více lidí podlehne hysterii a jde se nechat otestovat. Drobný podvědomý motiv, snažit se hlavně „nezanedbat nic a hlavně nenechat žádný možný pozitivní nález 'omylem, nebo nepřesností neoznačený jako pozitivní'!“ - Navíc v atmosféře naprosté hysterie se každý bude mnohem více bát toho, že by neoznačil pozitivní nález jako pozitivní, než toho, že by označil negativní nález jako pozitivní. Každý raději označí v pochybách nález jako pozitivní, každý raději bude mít přísnější kritérium, i když bude dávat fejk signály „pozitivní“ atd.

 

V rámci EU ¨lze odhadnout, že celkem bylo použito nějakých 40-100 milionů testů (odhad dle údajů za několik zemí EU https://www.statista.com/statistics/1104645/covid19-testing-rate-select-countries-worldwide/ To je za testy v zemích EU 48 až 180 miliard korun, resp. 1,7 až 3.7 miliardy EUR.

 

Samotné „léčení“ je další kapitola. V USA je doloženo, že nemocnice a lékaři dostávají mnohem vyšší platby za nemocného s Covid19 než za nemocného s jakoukoli jinou, klidně nebezpečnější respirační nemocí. A když toho pacienta napíchnou na ventilátor, tak dostanou třikrát větší platbu. A je doloženo, že nemocnice a lékaři vykáží jako „Covid19“ kohokoli, koho jen trochu můžou, a kohokoli pak napíchnou na ventilátor.

Viz např.  https://www.youtube.com/watch?v=UIDsKdeFOmQ a https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/04/24/fact-check-medicare-hospitals-paid-more-covid-19-patients-coronavirus/3000638001/

 

EU nakoupila od velkých farmaceutických firem již 600 milionů dávek vakcíny „na Covid19“. Tyto vakcíny ještě neexistují, ale již jich farmaceutické firmy prodaly za 600 milionů jen Evropské Unii. A na tyto vakcíny mají právně danou imunitu vůči jakýmkoli žalobám za negativní vedlejší účinky, Takže když ta vakcína nebude vůbec fungovat a bude jen způsobovat třeba ochrnutí, tak odškodné obětem zaplatí občané EU přes „rozpočet státu“. A nechci říkat, že ta vakcína musí způsobovat třeba ochrnutí nebo cokoli jiného. Jen upozorňuji na to, že si farmaceutické firmy nechaly dát předem absolutní imunitu proti žalobám za jakékoli následky té své vakcíny, včetně například ochrnutí, smrti, jakékoli nemoci vyvolané vakcínou, prostě absolutní a předem daná beztrestnost za jakékoli následky vakcíny.

Plk.  Prymula před časem odhadoval cenu vakcíny na 10 000 Kč. To bude asi pro ČR vakcína s nějakou speciální prymulovskou přirážkou. USA podle dostupných zpráv uzavřely kontrakt na 100 milionů dávek vakcíny za 2,1 miliard dolarů s firmami Sanofi - GSK, tedy cca 500 Kč za jednu dávku. Ale je nutno říci, že zatímco v počtu pozitivně testovaných (falešně označených jako „nakažení“) jsou média úplně posedlá údaji (dezinterpretovanými a okořeněnými hysterickými výkřiky), ohledně skutečné ceny vakcíny jsou velice skoupá. Zde https://news.yahoo.com/federal-spending-covid-19-vaccine-120021743.html je přehled, kolik která farmaceutická firma dostala od americké federální vlády. Zajímavé je, že se zdá, že těch celkem 9 miliard dolarů dostaly tyto mega-korporace na vývoj a zajištění výroby vakcíny, nikoli za samotnou vakcínu.

 

Viz: Moderna: $955 milion

Moderna has received just under $1 billion to develop its candidate vaccine and recently launched a phase 3 trial. The company, whose mRNA-1273 candidate vaccine was partially developed by government researchers, has received three large federal grants: A base award of more than $430 million in April, an additional $53 million in May, and nearly $472 million in late July.

The company has not signed a deal to deliver a certain number of doses to the government

Tedy – firma Moderna obdržela celkem téměř 1 miliardu dolarů čistě na vývoj a zajištění budoucí výroby.

 

Takže je klidně možné, že ta vakcína bude stát v USA 200 dolarů, v EU 250 EUR a v nových členských zemích EU pak rovnou 400 EUR, protože spotřebitelé v postkomunistických mají specifické požadavky, že? ;-) Spotřebitelé v postkomunistických zemích například požadují čokoládu bez kakaa a za vyšší cenu, než je čokoláda s kakaem prodávaná v západní Evropě. Ale chtějí tu čokoládu bez kakaa ve stejném obalu, jako má daný produkt v západní Evropě, tedy neošizený, ehm nevylepšený na level „cacao free“. Spotřebitelé v postkomunistických zemích to dělají proto, aby snad západoevropané neměli pocit méněcennosti, že dostávají čokoládu s kakaem a ne tu moderní hitovku „čokoláda bez kakaa“.

 

Tak tak nějak to bude určitě i s tou případnou vakcínou proti Covid19. Dostaneme vakcínu bez vakcíny, prostě jen destilku. Ve stejném obalu a za vyšší cenu. Což může být pro nás paradoxně veliká výhoda vzhledem k těm obavám, jaké ze své vakcíny mají i samotné farmaceutické firmy (když si vyžádaly absolutní beztrestnost předem). :-D

 

 

Ale zpět k věcným, finančním otázkám.

Počítejme jednu vakcínu za 200-400 EUR. Jen federální vláda USA uzavřela smlouvy na nákup cca 900 milionů dávek vakcín s farmaceutickými firmami dle článku výše. S možností navýšení na cca celkem 3 miliardy dávek. Jen v USA udělaly farmaceutické firmy byznys už teď za 180 až 360 miliard Euro, s možností navýšení na 400 až 1 200 miliard Euro. S výzkumem předem zaplaceným zákazníkem. A s beztrestností ať to bude fungovat jakkoli. No neberte to!

 

Pokud bude jedna vakcína stát 200-400 EUR, pak EU už nyní zavázala členské země EU nakoupit vakcíny za 120-240 miliard EUR. Pozn.: EU zaplatila několik set milionů EUR jen jako závaznou zálohu, jako rezervační poplatek nikoli platbu za samotné vakcíny. Vakcíny si budou muset koupit členské země. A když je nikdo nebude chtít, tak na to UrSSula s Makrelou udělají kvóty. Na ČR tak vyjde povinný nákup vakcín odhadem za 3 až 6 miliard Euro, tedy za 80 až 160 miliard korun.

 

Pokud se naplní výhrůžky plk. Prymuly, že se budeme muset všichni povinně očkovat nejméně dvakrát a možná každý rok znovu a znovu na nové a nové mutace celkem neškodného viru, tak na tom budeme hůře než za nevolnictví, kdy poddaní odváděli pouze desátek, protože my budeme povinně odvádět víc než nevolníci.

 

HDP ČR byl v roce 2018 cca 5 300 miliard korun. Po propadu v důsledku Covidpaniky I. jde o cca 4 800 miliard. Po dalších propadech (jednak sekundární efekt propadu z jarní karantény a jednak propady z dalších opatření plk. Prymuly a Covidalarmistické junty) lze předpokládat, že HDP bude i pří vší snaze statistiků napsat hezká čísla někde okolo 4 500 – 4 800 miliard korun. Pokud se to tedy vážně nepo....e.  A my budeme ročně podle plk. Prymuly platit 160 až 320 miliard korun za vakcíny. Rok co rok.

 

Tak ne – dobrá zpráva! Není to 10%! Budeme platit za nesmyslnou a možná nebezpečnou vakcínu (vyžádaná apriorní beztrestnost farmaceutických firem) na nijak nebezpečný virus jenom cca 3-6% HDP.

 

No, ale vlastně se moc neradujte, přátelé! (A přítelkyně, aby se čtenářky necítili diskriminované.) Mzdy a platy tvoří cca 34% HDP, takže z mezd a platů nevolníků, ehm, zaměstnanců, občanů, voličů to bude hezkých 9-18%. Takže to v tomto scénáři bude horší než za nevolnictví. Tak to není zase tak dobrá zpráva, milé přítelkyně a milí přátelé. :-)

 

Pozn.: K farma-byznysu z kovid paniky by bylo nutno přičíst i navýšení prodejů vitamínových přípravků a jiných doplňků výživy, dezinfekce, roušek atd. Prostě farmaceutický sektor má byznys přímo jak ze sna.

 

Lékaři – celebrity

 

S odborníky je vždycky trochu problém, Trochu dost problém. Byly doby, kdy se všichni odborníci v Reichskommisaritu shodli na tom, že židé a slované jsou méněcenné rasy a musí být vyhlazeny a že o kvalitě člověka rozhoduje tvar lebky, barva vlasů a očí. Führer byl samozřejmě výjimkou, jeho zcela neárijské rysy a neárijská barva vlasů byly důkazem jeho echt árijskosti – v očích každého tehdejšího odborníka na árijce, že? Třetí Říše měla navíc i na celém světě ty naprosto nejlepší odborníky i na tak složité otázky např. jaký stupeň míšence je, když dané osoby bratrancova tetička nevlastní matky strýčka sestřenice dědečka z otcovy strany měla prababičku, která byla ze čtvrtiny židovka. Tak i na takovéto složité otázky měla Třetí říše odborníky.

 

Takže zaklínat se odborníky je – promiňte – ale trochu laciný pseudo-argument. 

 

Navíc hovoříme o situaci, kdy v naší civilizaci už zřejmě neexistují věci, které by byly odborné a ne politické. Za minulé totality měli komunisté „vědecký komunismus“ a svoji ideologii prohlásili za jediný vědecký světový názor (A všechny ostatní názory na svět tudíž za nevědecké, pavědecké, nesmyslné). Ale alespoň do přírodních věd nezasahovali. Epizoda s Lysenkem byla jen epizoda.

 

Dnes máme „odborníky“, kteří - prý zcela vědecky - tvrdí, že rasy neexistují. Máme „odborníky“, kteří - prý zcela vědecky - tvrdí, že když se zfalšují data, tak bude vědecký důkaz o globálním oteplení zaviněném člověkem. Máme „odborníky“, kteří - prý zcela vědecky - tvrdí, islám je náboženství míru. Máme „odborníky“, kteří - prý zcela vědecky - tvrdí, že pohlaví je cokoli pro co se rozhodnete a tedy může teoreticky (a prý čistě vědecky) existovat až 8 miliard různých pohlaví. Máme „odborníky“, prý zcela vědecké,  podle kterých je už od roku 2010 celá Florida zatopena vodou z ledovců, které již dávno předtím zcela roztály. Máme „odborníky“, kteří - prý zcela vědecky - tvrdí, že když si do Evropy přivedeme několik milionů negramotných a líných lidí, kteří ve své domovské zemi ani nezasejí a jen čekají na „humanitární pomoc“ z Evropy, takže když si tedy přivedeme do Evropy několik milionů těchto negramotných a líných lidí, kteří jen čekají s nataženou rukou (a ochotou k jakémukoli násilí, když nedostanou, cokoli chtějí), tak nám prý tito lidé vydělají na důchody a technologicky pozvednou evropskou ekonomiku. Máme „odborníky“, kteří - prý zcela vědecky - tvrdí, že pětačtyřicetiletý negramotný pasák koz z Nigérie je univerzitně vzdělaný syrský uprchlík s jedním či dvěma doktoráty, je mu maximálně 12 a je sirotek, kterému ale musíme co nejrychleji zcelit rodinu. Početnou rodinu.

 

Podívejte se na Zvací dopis – Výzva vědců (zvací dopis pro krimigranty, teroristy, parazity a násilníky). www.vyzvavedcu.cz Aaaaa, soudruzi vědci již v aktuální verzi schovali svoje podpisy a svoje jména. Tak se mrkněte na web archív třeba zde https://web.archive.org/web/20160322020332/http://www.vyzvavedcu.cz/

 

Jeden odborník za druhým. A jeden blbec vedle druhého. Jen občas je mezi nimi výjimka - když je tam nějaká kráva, jak by řekl Cimrman. ;-) :-D

 

 

V dnešní éře Covidalarmismu máme odbornost setsakramentsky zpolitizovanou. Tak zpolitizované nebyly přírodní vědy a medicína ani za Husákovy normalizace ba ani v padesátých letech.

 

Trump doporučil na základě výzkumu některých lékařů a výzkumníků lék Hydroxichloroquine (dále pro jednoduchost HDX). Okamžitě se strhla mediální vichřice, že ten lék je naprosto neúčinný, že naopak poškozuje tamten orgán nebo tamten. (Krucinál, jak tedy mohl ten lék být vůbec puštěn na trh, když poškozuje kdeco z orgánů člověka?) V TV jeden odborník za druhým vysvětlovali, proč je HDX špatný, proč je to nesmysl, proč je Trump lump a zločinec, když to doporučuje. A zároveň nám tito „lékaři“ a lékaři nezapomněli nikdy vysvětlit – v dojemné harmonii s „novináři“ a TV talking heads, proč Trumpa nevolit, proč volit demokraty, proč je Trump fašoun, xenofob, rasista, sexista, nacista, blbec a hajzl. Ale kdo ví, jak to je ve skutečnosti. Ještě před tím, než si ti lumpové buranští Američané zvolili Trumpa, tak byla publikována významná studie, která ukazuje, že HDX je opravdu účinný proti virům skupiny SARS (kam patří i dnešní koronavirus), pokud je nasazen včas. Ale tehdy ještě Trump nebyl prezident, tak se to smělo říct i napsat. ( Za všechny studie např tuto z roku 2005 - https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16115318/ )

 

Pozn.: Nechci tvrdit, že HDX je nebo není lék nebo prevence proti Covid19. Jen tvrdím a velice jasně si za tím tvrzením stojím, že dokonce ani v této kauze, v kauze (údajné ale neexistující) pandemie není debata odborníků odborná ale ryze a čistě zpolitizovaná. Debata o léku není o hledání léku, ale o diskreditaci lidí s jinými politickými názory a dosazení vlastních politických názorů k moci. Za jakoukoli cenu, jakýmikoli prostředky. Lékaři a odborníci zvaní v USA do levičáckých médií nehledají odborné řešení koronaviru a léku na něj, hledají způsob, jak zdiskreditovat a zlikvidovat Trumpa.

 

Co je na tom důležité? Za sebe říkám, že nejen médiím, ale už ani „odborníkům“ nevěřím ani datum, pokud ty lidi buď „osobně“ neznám (třeba na základě znalosti jejich dlouhodobé práce a publikací nebo alespoň veřejně prezentovaných názorů) a/nebo pokud si jejich tvrzení neověřím z několika dalších zdrojů a na základě vlastní analýzy a zvážení dostupných fakt. Nemůžu jim věřit už ani pozdrav.

 

Připočtěte si ke zpolitizovanosti jakékoli diskuse (a jejímu vyhranění do „buď my nebo oni, černá bílá, výhra-prohra“) další faktory.

 

Připočtěte si fenomén kolektivní stupidity (např. https://www.youtube.com/watch?v=eb_6MdUZyw0 ), tedy fakticky zaslepené jednání ucelené a uzavřené skupiny (jako jsou například vědci nebo politici, zejména vědci ze zglajchšaltovaných „univerzit“ a politici z několika nebo aspoň dvou stran ale pořád z jednoho „baru pro elitu“).

 

Připočtěte si stádovost jednání uzavřených skupin („my vědci“, „my poslanci“...) - i když z určitého pohledu je to součást fenoménu kolektivní stupidity.

 

A připočtěte si soutěživost – třeba o pozornost médií. A když je mediální debata nasměrována nějakým směrem, každý kariérista soutěží výhradně o to, jestli se dostane v tom jediném „správném“ názoru dál než ostatní.

Je to podobné jako mechanismus kolektivního násilí, jen převedený do roviny „diskuse“ o skutečnosti, o pravdivosti či nepravdivosti těch či oněch hypotéz, o pravosti či nepravosti těch či oněch dat atd.

I za normálních okolností slušní lidé se mohou v davu poměrně snadno aktivně (nebo jen pasívně) účastnit i brutálního násilí (zejména, když dostanou punc vědeckosti svého násilí – viz např https://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_prison_experiment nebo podobný https://en.wikipedia.org/wiki/Milgram_experiment ). Dav, resp. řada jedinců v něm pak soutěží o co nejbrutálnější násilí, přeneseně – v diskusi o co nejtvrdší „ten jediný správný třídní postoj“. Někdy to je komické hned na první pohled. Jako když lůzr a psycho Kohout postává někde na ulici s transparentem, že musíme přijmou milion nelegálních migrantů, parazitů a dnešních nebo budoucích kriminálníků a teroristů. Ale někdy to je kolektivně stupidní až při podrobnějším pohledu – od Výzvy vědců přes klimalarmisty, irácké zbraně hromadného ničení atd atd atd.

 

A v této jedovaté kombinaci mixu kariérismu, stádového chování, neschopnosti zpětné vazby z reality (kolektivní stupidita), zpolitizovanosti a vyhraněnosti diskuse se pak ocitáme v situaci, že ani „odborníci“, natožpak mediální presstituti a presstitutky, nepředkládají fakta a neanalyzují tato fakta vědecky, ale výhradně „třídně“. Výhradně z hlediska zájmů, které chtějí prosazovat. Prosazují svoji kariéru (podkuřováním momentálnímu směru propagandy), prosazují kolektivní cíle své skupiny vytyčené kolektivní stupiditou jejich skupiny. A fakta? Ta prostě přizpůsobí. Jako údaje o průměrných teplotách na Zemi. (Naměřené teploty musí ukazovat globální oteplení. Když tomu tak není, tak musíme přemístit měřící stanice tam, kde jsou teploty vyšší. A když ani to nestačí, tak prostě zfalšujeme data. Ale „ryze vědecky“ ;-)

 

Prymula

 

Plk. Prymula byl ředitelem nemocnice v Hradci Králové. Jeho dcera si založila firmu na obchod s vakcínami a zdravotnickým materiálem. Firma dcery plk. Prymuly vydělala přes sto milionů. Ale nějak se na to přišlo a plk. Prymula musel odejít. A firma jeho dcery přestala vydělávat desítky milionů ročně.

https://www.expres.cz/zpravy/koronavirus-cesko-nakaza-karantena-coronavirus-covid-19-roman-prymula-dcera-karolina-prymulova-biovo.A200604_120322_dx-zpravy_vlt (stojí za přečtení celé)

Firma Biovomed [pozn.: Firma Prymulovy tehdy 24-leté dcery začínající v oboru] zaznamenala podle webu Ceskavec.com a výpisů z obchodního rejstříku raketový růst. V roce 2013 získala zakázky za neuvěřitelných 32 milionů korun. A to byla na trhu pouhé tři měsíce! Rok poté vykázala tržby 41 milionů. Dařilo se jí i v roce 2015, kdy firma utržila 34 milionů. Zlom v hospodaření přišel v roce 2016, kdy byl Prymula odvolán, když média začala upozorňovat na střet zájmů.

 

Coby předseda farmaceutické společnosti spolurozhodoval o tom, jaké vakcíny se budou v ČR používat, a tedy i prodávat.

 

Rozhodoval také o tom, jaké bude mít fakultní nemocnice v Hradci Králové dodavatele léků a zdravotnického materiálu, s jednotlivými společnostmi obchodovala právě společnost jeho dcery.

 

V osudovém roce 2016 tak firma Biovomed utržila 5,5 milionu, následující rok to bylo téměř 5 milionů a v roce 2018 už byla ve ztrátě jeden milion korun. I tak stihla za 5 let utržit 117 milionů korun. To nutně neznamená, že tolik také vydělala, šlo a jde o společnost čítající pár lidí, navíc s poměrně nízkými výdaji na „provoz“.

Konec citace

 

A tohle je doznání plk. Prymuly, že firma jeho dcery je jen na přikrytí jeho vlastních kšeftíků (kšeftík za 30 Mega ročně):

„Od listopadu 2015 je dcera trvale v České republice a je logické, že postupně aktivity společnosti převezme. To, že je v čele s. r. o., neznamená, že studie sama garantuje. Hlavním zkoušejícím ve všech studiích byl a je prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., PhD.,“ napsal v červnu 2016 ve svém vyjádření pro Zdravotnický deník epidemiolog Roman Prymula. Konec citace.

 

Takže jinak řečeno, plk. Prymula tehdy výslovně uvedl, že on dělá studie vakcín, které objednává jako předseda vakcinologické společnosti a nakupuje jako ředitel královéhradecké nemocnice, vše přes firmu, kam je nastrčená jeho dcera. A on přes nastrčenou firmu inkasuje desítky milionů ročně.

 

Tomuhle chce Zeman dát vyznamenání?!?!?!?!? A proč ne rovnou Padro Krejčířovi nebo třeba Frantovi Mrázkovi in memoriam? Plukovník by mohl dostat jedině tak Řád zlodějské pracky.

 

Plk. Prymula po skandálu s desítkami milionů vydělaných firmou jeho dcery podivnými cestami byl následně odvolán z funkce ředitele královéhradecké nemocnice, ale byl tak zachráněn před jakýmkoli vyšetřováním. Důvodem pro odvolání bylo „zamlčení informací o možném střetu zájmů“, což je zajímavý název pro desítky milionů korun, které vydělala firma jeho dcery ne zcela čestným a férovým způsobem.

https://eurozpravy.cz/domaci/zdravotnictvi/160739-sef-fn-hradec-kralove-prymula-byl-odvolan-zamlcel-stret-zajmu-tvrdi-nemecek/

Hlavním důvodem odvolání profesora Prymuly je skutečnost, že v pozici ředitele veřejné fakultní nemocnice inkasoval desítky milionů korun od společnosti Biovomed s. r. o., kterou vlastnila a zřejmě doposud vlastní jeho dcera. Vzhledem k tomu, že jako ředitel nemocnice rozhodoval o nákupech farmaceutických a zdravotnických prostředků, jejichž dodavatelé zároveň spolupracovali s jeho soukromou společností Biovomed s. r. o., došlo k flagrantnímu střetu zájmů, informuje mzcr.cz.

Konec citace.

 

 

Prymula je mimochodem také zastánce „odbornického“ fašismu. Například již v roce 2010 navrhoval, že rodiče, kteří odmítnou očkování pro své dítě nemusí být nutně pokutováni, že jsou i jiné metody. Například nenechat jejich dítě studovat.

https://www.lidovky.cz/domov/odmitani-ockovani-je-sobecke-tvrdi-vakcinolog-prymula.A100730_215329_ln_domov_mpr

Prymulovská normalizace na kvadrát. Nebo snad spíše Prymulovy norimberské zákony.

 

Zaujala mne otázka Lidových novin na plk. Prymulu:

LN A proč je tak důležité nutit lidi, aby se očkovali?

No, krucinál, proč asi?!?!?!? Protože čím víc vakcín, tím víc peněz pro Prymulu. Samozřejmě přes nějakou zázračnou firmu jeho dcery nebo tak. Znáte to. No, vlastně Vy to asi neznáte. Vy prostě chodíte jako blbci do práce a ty desítky milionů musíte do státní kasy a do kasy zdravotní pojišťovny poslat ze své kapsy, ze svých pracně vydělaných peněz, aby je nějaká šikovná holčina s ještě šikovnějším taťkou za zády mohla každý rok „vydělat“.

 

To si představte, kolik vydělá firma založená Prymulovou vnučkou, až se budeme povinně dvakrát ročně očkovat vakcínou otestovanou a vybranou plk. Prymulou za pouhých 200 miliard korun každý rok. To bude za pár let Prymula v žebříčku boháčů Forbes hned vedle Kellnera. Teda vlastně v tom žebříčku miliardářů bude Prymulova vnučka. ;-)

 

Pozn.: Aby bylo jasné – nemám nic principiálního proti očkování. Ale musím říci, že dnes všechny ty nové, narychlo splácané „vakcíny“ bez pořádných testů jsou něco, čemu se vyhnout vidím jako velice rozumné. Ale dnešní odborníci doporučují zcela odborně a jistě nezištně (jako třeba plk. Prymula s firmou jeho dcery) kdejakou nevyzkoušenou ale novou a tedy drahou „vakcínu“.  (Vakcínu, která ještě nesmí mít generikum, tedy nemá a nesmí mít lacinou ale stejně funkční variantu po vypršení patentů.) Takže zatímco staré, vyzkoušené a funkční vakcíny moderní odborníci rozhodně nedoporučují, tak zcela rozhodně doporučují všechny patentované, drahé, nové, ale ne moc vyzkoušené vakcíny. A jistě to tito moderní odborníci nedělají kvůli provizím, grantům od farmaceutických firem, pozvánkám na noblesní „konference“ apod.

Firma dcery plk. Prymuly vydělala ty desítky milionů určitě na těch nejlevnějších vakcínách, jaké kdy světlo světa spatřily. ;-)

 

A pak není divu, že vakcínu proti rakovině děložního čípku doporučují „odborníci“ plošně proočkovat i klukům. Časem přibude doporučení, aby muži chodili každých půl roku na mamograf (povinně). Ženy pak budou povinně chodit na každoroční preventivní vakcínu proti rakovině varlat. (A politici s novináři na povinnou vakcínu proti rakovině mozku, protože takové očkování je u nich také absolutně zbytečné.)

 

A tohle, tahle diktatura finančních zájmů Big Pharma a na Big Pharma napojených Prymulů, pardon, překlep, chtěl jsem napsat na Big Pharma napojených vyžírek, je důvod, proč je myslím velice důležité zvažovat, kterou vakcínu ano a kterou ne. Která vakcína je na ochranu zdraví a která jen pro kšeft Big Pharma. Bez ohledu na účinnost nebo možné důsledky. Klidně přes mrtvoly. Jako v  případě „báječného léku bez jakýchkoli vedlejších účinků“ prodávaného v USA 30 let – jenže s vážnými vedlejšími účinky známými desítky let.

Viz https://en.wikipedia.org/wiki/Opioid_epidemic_in_the_United_States

Za další případy např. https://en.wikipedia.org/wiki/Thalidomide_scandal z dřívější doby, nebo nedávné https://health.alot.com/wellness/the-most-outrageous-pharmaceutical-scandals-of-all-time---HYPERLINK "https://health.alot.com/wellness/the-most-outrageous-pharmaceutical-scandals-of-all-time---9708"9708 (pokud budete mít problém otevřít tuto stránku, možná blokovanou ISP, tak můžete jít na web archive třeba zde https://web.archive.org/web/20180212073744/https://health.alot.com/wellness/the-most-outrageous-pharmaceutical-scandals-of-all-time---9708 )

Ve fofru vydělat a vrhnout na trh nový, drahý „lék“ se už ani testy nedělají řádně – jen jeden z deseti léků na trhu má za sebou solidní a průkazné studie:

https://www.realclearscience.com/articles/2020/09/03/only_one_in_ten_treatments_backed_by_high_quality_evidence_111520.html

 

Nyní plk. Prymula prosazuje povinné roušky. Jistě jen náhodou a nijak to jistě nesouvisí s tím, že si v červnu pořídil novou živnost – živnost na obchod se zdravotnickým materiálem.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/prymula-zalozil-zivnost-na-vyrobu-zdravotnickych-prostredku/r~f7961766f37811ea80e60cc47ab5f122/

Přestože tento odborník na slovo vzatý ještě před 10 lety zcela odborně a vědecky, úplně stejně vědecky a odborně jako dnes, jen věcně přesně opačně, argumentoval PROTI rouškám.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/lide-skupovali-rousky-ty-ale-pred-chripkou-neochrani-tvrdi-odbornici.A090509_123125_domaci_anv?

Citace:

"Vědecké důkazy, které by prokázaly účinnost roušek, dosud neexistují, a to zejména na otevřeném prostranství. Jistou ochranu mohou poskytnout pouze v uzavřených prostorech při blízkém kontaktu s osobou, která trpí příznaky chřipky. Ale pouze v kombinaci s dalšími opatřeními typu častého mytí rukou," píší odborníci WHO v doporučení pro veřejnost. A dodávají, že při nesprávném použití mohou roušky riziko přenosu viru ještě zvýšit.

Podobně střízlivě se na věc dívá i šéf České vakcinologické společnosti, imunolog Roman Prymula. "Panika není v tuto chvíli na místě. Osobně bych si vzal roušku, jen pokud bych ošetřoval pacienta," řekl iDNES.cz.

imunolog Prymula. "Respirátor je samozřejmě lepší než rouška, ale pro dlouhodobé nošení jsou oba typy ochrany nevhodné. Nedokážu si představit běhat v nich třeba půl roku."  Konec citace.

 

 

Také nám plk. Prymula zakazuje, přikazuje, zakazuje, zakazuje. Kvůli virovému onemocnění mnohem méně nebezpečnému než běžná chřipka nebo podobná viróza. (Tvrdá data o úmrtnosti jsou tvrdá data, ta neokecáte nadávkami do „chřipečkářů“, milí přesvědčení covidalarmisté! Data viz výše.)

S plk. Prymulou to je jako ve známé pohádce „Láska rohatá“:

https://youtu.be/lrrKfmXlfAo?t=1201 nebo ještě lépe https://youtu.be/lrrKfmXlfAo?t=4393 a nebo rovnou https://youtu.be/lrrKfmXlfAo?t=4557 ;-) :-)

 

 

Teď plk. Prymula zakázal hodiny zpěvu, muzikály, zpívaní v kostele a ve sboru. Plk. Prymula nám zakázal zpívat. Nevím, jestli si plk. Prymula dokáže uvědomit, jakou krutou ironii má toto jeho nařízení v zemi pohádky Pyšná princezna a v zemi písně Veličenstvo kat. „A zakázali hrát a zakázali zpívat!“ Karel Kryl by žasnul.

 

Když budete prodávat vakcíny a zdravotnický materiál včetně roušek, také se Vám budou jevit jako zcela nutná a potřebná drastická opatření – například povinné nošení roušek a plošné očkování čímkoli, co alespoň trochu snese název „vakcína“.

 

 

 

Babiš

 

Babiš má samozřejmě také svoje zájmy ve hře. Falešná pandemie mu přinesla řadu možností. Jednak se naprosto přestalo debatovat o přijímaných zákonech. Protože „koronavirus“. Státní rozpočet se schodkem 500 miliard korun byl schválen rychleji, než se poslanci shodnou v poslanecké restauraci na tom, jakýho si dají panáka.

 

Jindy, než v panické atmosféře koronaviru by Babiš nemohl rozdat ze státní kasy mega-koblihu ve formě pětitisícového úplatku svým voličům z řad důchodců.

 

A jako každému západnímu vládci se mu hodí zaměření pozornosti téměř výhradně na jednu jedinou věc – Covid19, „počty nakažených“, „rekord“ „vakcína“, „roušky“ „zakazuje se“, „povoluje se“....atd atd atd.

 

Úplně se vytratila jakákoli diskuse o EU fašismu v otázce redistribuce krimigrantů, zejména těch zcela totálně neintegrovatelných pod rouškou „zařiďte repatriaci do jejich domovské země, která je nepřijme, i kdyby ji někdo zjistil, ale on ji ani nikdo nezjistí, takže vám ten nejhorší odpad z krimigrantů zůstane, hahaha, vaše UrSSula fon der Lejnová“.

 

Odpoutání pozornosti občanů od této otázky také Babišovi vyhovuje, protože otázka islamizace je pro něj zcela irelevantní a zajímá jej jen natolik, nakolik to je otázka počtu hlasu pro jeho hnutí. A když teď všichni voliči řeší jen pseudo-problém Covid19, tak je islamizace Babišovi ukradená a klidně ji přijme. Nový podvod EU si koneckonců nemohl vynachválit, „protože neobsahuje kvóty“ podle Babiše a to i když kvóty obsahuje a mnohem horší než kdy jindy.

 

Zelenorudý fašismus pod názvem Zelený úděl Made by EU mu také nevadí. Z dotací EU z rozpočtu 750 miliard Euro (které budou muset nebozí občané do rozpočtu EU nacpat, aby si je mohli následně rozdělit kmotři dobře napojení na politické struktury a jedoucí v „eko-krimi-byznysu“ alá solární baroni italské mafie apod.), tak z těch 750 miliard Euro koneckonců bude dost peněz buď na řepku nebo na cokoli jiného, čím se bude Agrofert zabývat.

 

Jediná otázka dnes je, zda si Babiš uvědomuje, že není z party. Není z klubu profesionálních aparátčíků a proto mu profesionální aparátčíci nikdy neodpustí, že jim vlezl do byznysu. A Prymulu klidně využijí proti němu, nechají Prymulu situaci zhoršit ad nauseam a pak poplivou Babiše a Prymulu vychválí.

 

 

Evropská Unie

 

Evropská unie a její totalitní byrokratické struktury se po počátečním zaváhání připojila k těm, kteří tuto veskrze uměle vytvořenou krizi využívají ke svému prospěchu. A samozřejmě jako vždy k neprospěchu drtivé většiny Evropanů.

 

Na začátku sice EU zaváhala a jenom UrSSula fon der Lejnová se svojí pověstnou manažerskou schopností vést a řídit běh věcí (podívejte do jakého stavu přivedla Bundeswehr) natočila edukativní video ( https://www.youtube.com/watch?v=sLa_QiWulPE ), ve kterém všem občanům zemí EU názorně předvedla, jak správně broukat hymnu EU, která hymnou není, protože EU není stát, stejně jako vlajka EU není vlajka, protože EU není stát, jak nás uklidňují EU totalitní struktury. Ale pro jistotu je pálení vlajky EU hanobením státního symbolu státu EU, který neexistuje a tudíž nemá ani státní symboly, Ale tyto neexistující symboly neexistujícího státu mohou být pohaněny a je možné za to jít do basy. Do reálně existující basy. Ale možná že chtěla UrSSula názorně předvést, že si umí sama umýt ruce, což je solidní výkon mladé sportovkyně, nebo spíše staré rachomejtle.

 

Mimochodem, nechápu, proč nám fon der Lejnová předváděla, že si umí sama umýt ruce, protože mytí si rukou je jedna z mála věcí, ve které evropští a zejména eurounijní politici opravdu vynikají, zejména když dojde na strašlivé (vždy a bez výjimky strašlivé) důsledky jejich vlastních rozhodnutí a nařízení. Pilát je v tomto směru jejich velkým vzorem a ve srovnání s nimi trapným učedníčkem.

 

Ale hned vzápětí se Evropskounijní totalitní struktury probudily a naplno začaly využívat krizi k prosazení svých zločinných záměrů. A tak tyto totalitní struktury vymyslely a prosadily plán zelenorudého fašismu s rozpočtem 750 miliard Euro. Jako vždy se najde spousta peněz pro polo-kriminální a kriminální pseudo-podnikatele. Reálně fungující firmy budou nasměrovány do absurdních a totálně neekonomických a neekologických projektů – například automobilky začnou vyrábět super-drahé a super-anti-ekologické elektromobily. Města budou rozkopána a všude se budou natahovat rozvody na dobíjení elektromobilů milionářů, politiků a těch několika zoufalců, kteří si koupí státem dotovaný automobil k ničemu (elektromobil je dobrý jedině jako třetí auto do rodiny, protože když s ním přijedete v pátek z práce, tak už s ním nedojedete na chalupu.) Prodeje automobilů se propadnou o desítky procent, desetitisíce, resp. statisíce lidí ztratí práci. Propady v reálném HDP budou pod zelenorudým fašismem v desítkách procent, ale statistici to doženou vymýšlením nových přičitatelných položek (alá „HDP kvalita života díky tichým automobilům“, „HDP fitness chůze lidí, kteří nemají peníze na super-drahý elektromobil“ apod.). Částečně také bude HDP zachraňován výrobou elektřiny, z níž se většina ztratí jednak v rozvodné síti od větrných elektráren v Severním moři až do Bavorska, další významná část pak elektřiny pak zmizí v samotné baterii elektromobilu (zejména v zimě budou lacinější elektromobily použitelné jen k cestám k sousedovi, dál by to nemuselo dojet). Ale započítáno v HDP to bude, takže to bude v novinách vypadat dobře. :-D

 

Další báječné opatření, kterým nám Evropanům chtějí EU totalitní struktury zničit život je nová „dohoda“ o krimigrantech a teroristech. Podle nového plánu EU totality si členské země buď vezmou desetitisíce neintegrovatelných krimigrantů zcela dobrovolně v rámci povinné solidarity od blbců, kteří si je do svých zemí natahali. Nebo si nemusí brát tyto krimigranty (kteří fakticky ani morálně ani právně nemají nárok na azyl), ale musí si vzít ty krimigranty (kteří fakticky ani morálně ani právně nemají nárok na azyl), u kterých ani největší sluníčkáři nevěří, že by jim nepodřízli krk bez mrknutí oka, kdyby s nimi jen byli na pět minut v kanclu o samotě, a kteří tedy nezískali azyl ani v zemích těch největších pitomců. Pak tedy prý země obšťastněné těmito - i v očích těch největších sluníčkářů zcela neintegrovatelnými – krimigranty mají zajistit „jenom“ repatriaci těchto krimigrantů do jejich domovské země. Která u těchto krimigrantů není známa, není zjistitelná a i kdyby byla, tak jejich domovská země stejně tyto krimigranty zpět nepřijme. Protože tam nemají neomarxistické vlády dementů, na rozdíl od západní Evropy, a jsou rádi, že se těchto lidí zbavili, takže si je vážně nikdy, ale nikdy nevezmou zpátky.

 

Zcela nepovšimnutý pod kouřovou clonou paniky Covid19 tak probíhá zásadní a osudný přesun pravomocí národních států a z rukou jakž takž svobodně (částečně svobodně) volených politiků a vlád do rukou nikým nevolených totalitních struktur bruselského Deep state a jím fakticky vybíraných „vedoucích představitelů EU“. (Šéfy a šéfky EU si fakticky vybírají skryté mocenské struktury, poslanci EU to jen odhlasují podle pokynů. Stejně jako zákony EU.)

 

 

 

Média

 

Média hrála a hrají v uměle vyrobené hysterické panice jednu z hlavních rolí. Z určitého pohledu jim katastrofické pseudo-informace přináší vyšší prodejnost. (Myslím, že se tím zvyšují prodeje novin a sledovanost televizí, prodejnost novinářů a dalších pracovníků médií je trvalou konstantou. ;-)

 

Navíc nelze opomenout skutečnost, že i média (dokonce možná především média) zasáhl plíživý pochod institucemi, naplánovaný a zrealizovaný neomarxisty nenávidějícími svobodu lidí a jejich šťastný život. Klíčové pozice tak jsou obsazeny fanatickými neomarxisty a kdokoli chce v médiích pracovat, musí být neomarxistický, levičácký, multikulti eko-aktivista, BLM aktivista, musí nenávidět Trumpa, milovat černochy (vlastně Černochy) a muslimy, nenávidět Bělochy (vlastně bělochy) atd.

A jestli někde naprosto stoprocentně funguje kolektivní stupidita a stádové chování (viz výše), tak to jsou novináři a další zaměstnanci v médiích.

 

Navíc je v médiích zřejmě vysoce nadprůměrná pro-režimní podlézavost. Nikde jinde než v médiích  byste nenašli takovou koncentraci lidí ochotných vykládat smrtelně vážně a veřejně takové nesmysly. Ani ten nejhloupější pomocný dělník nebo uklízečka by nevykládali tak tupě a nadšeně přesvědčivě naprosté nesmysly, jako třeba že malůvky Collina Powella jsou důkazem tisíců tun iráckých zbraní hromadného ničení, které mohou každou chvíli začít zabíjet miliony Čechů. Jedině v médiích najdete sto procent idiotů ochotných tvrdit statisícům diváků, že padesátiletý terorista je nezletilý uprchlík.

 

To je vlastně právě význam slovního spojení „talking heads“ - novináři nejsou plně fungujícím, samostatným člověkem, jedincem, osobností. Jsou jen mluvící hlava. Z centrální nervové soustavy zapojují v práci jen centrum ovládání hlasivek a centra ovládající mimické svaly, aby při vyslovování těch absurdních nesmyslů a žvástů měli vždy ten správný „přesvědčivý“ výraz. :-D

Mezi novináři v „mimo televizních“ médiích je ta situace trochu lepší než v televizích. Ale to jen proto, že na netu je řada inteligentních, myslících lidí, píšících zcela nezávisle. (A ti se také do žádných novin nikdy jako redaktoři nebo novináři nedostanou, protože by je „novináři“ z redakcí uklovali.)

 

Média jako vždy i v této kauze falešné pandemie mají jednu důležitou úlohu – vytváří vylhaný obraz „vědeckého konsensu“. Nástroj je jednoduchý – talking heads opakují stále stejný narativ. K podepření iluze konsensu a jasné Pravdy používají média podvodně dezinterpretovaná data (teď právě v rádiu řekli „včera přibylo 2 900 nemocných“ - ne, nepřibylo, příslušná soudružka redaktorka se dopustila šíření poplašné zprávy, a její hloupost ji neomlouvá, přibylo jedině tak 2 900 osob, kterým byl vykázán – možná správně možná falešně – pozitivní test). A k tomu všemu tam sedí talking head, tváří se nacvičeně tragicky a vypráví naprosté lži, které podává, jako kdyby šlo o fakta.

 

Druhá metoda, resp. mediální pilíř, o který se fejk pandemie opírá, je efekt „nechceš přeci být bílá vrána, že ne?“ (nebo „černá ovce“, aby se někdo necítil rasově dyškrymynován.). Média vytváří iluzi většinového názoru – co tvrdí média se jeví jako většinový nebo alespoň velice silný názor. Je to přirozená chyba našich kognitivních mechanismů. (Známo v obrazném rčení  „když to psali v novinách, tak to musí být pravda“). A tohle je jedna z hlavních úloh masmediální propagandy – vyvolat v lidech dojem, že i když mají zásadně jiný názor, než jaký je v médiích hlásán, tak že jsou se svým názorem v drtivé menšině. A že to nejlepší, co mohou udělat, je mlčet a nechat si svůj názor pro sebe. Díky tomu také média a spol. mohou dlouho lhát a vykládat naprosté nesmysly, protože klidně i 80% lidí může mít názor zcela opačný, než prezentuje mediální masírka, a přitom se může těch 80% lidí obávat, nebo spíše mít implantovaný podvědomý pocit, že jsou se svým názorem v drtivé menšině.

 

Mimochodem, jakmile se do šíření paniky začlení i multikulti spolky financované zákulisními mocenskými a lobystickými skupinami alá „Neovlivní“, tak je zřejmé, že jde jen o podvodnou záminku k politickým manipulacím a k anti-demokratickým hrátkám zcela jiných mocenských struktur. Viz:

https://neovlivni.cz/zachranky-maji-problem-kam-udat-pacienty-s-covid/

Komentář uvádějící covidalarmistickou agitaci fake news serveru neovlivní.cz na pravou míru uvedl ředitel motolské nemocnice zde:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005591359046

 

Izrael, Netanyahu

 

Jen jako zajímavý příklad - Izraelský premiér Netanyahu je exemplárním příkladem zneužití uměle vyvolané Covidpaniky k prosazení vlastních osobních sobeckých zájmů. Ne, vytvořil tuto paniku, globálně určitě ne. Ale s radostí ji využívá a na domácí půdě přilévá oleje do ohně paniky a hysterie. Proč? Nu, Netanyahu bojuje o zametení pod koberec vážných obvinění z korupce a jiné majetkové trestné činnosti. Zákaz shromažďování a další „covidová“ opatření se mu hodí setsakramentsky.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Netanjahu#Vy%C5%A1et%C5%99ov%C3%A1n%C3%AD_pro_podez%C5%99en%C3%AD_z_korupce

 

Demokratická strana v USA

 

Demokratická strana v USA, společně s dalšími tamními složkami extrémní levice (média, univerzity, aktivisté, neziskovky, BLM atd atd atd) a skupinami levicových teroristů (Antifa) je ochotna k čemukoliv, jen když to poškodí Trumpa a oponenty neomarxistického multikulti fašismu, který „demokraté“  aktivně prosazují.

 

Podvádí ve volbách tak, že kdyby Trump měl odvahu jakkoli vystoupit proti Deep state, tak musí jít spousta lidí z Demokratické strany do basy na dvacet a více let za federální zločiny. Např. již běží tzv. vote harvesting, tedy sběr od lidí jejich hlasovacích lístků pro hlasování poštou, následné vyplnění těchto lístků a odeslání těchto lístků jménem těchto lidí. Ale k tomu příště.

 

Nenávist extrémní levice nezná mezí – ať jde o jejich nenávist k jejich vlastní zemi, k bělochům, k západní civilizaci (a k jejím úspěchům, které přinesly a přináší prospěch všem lidem na celém světě), nebo jde o jejich nenávist k jakékoli svobodě lidí, jakýchkoli jiných lidí než kriminálníků,  muslimů, černochů, homosexuálů, transgenderů, gender magorů, feministek, eko-fašistů a dalších a dalších skupin, které nenávidí úspěšnou (relativně ještě stále aspoň trochu) svobodnou západní společnost a mají jediný cíl, který je všechny spojuje, a to rozvrátit a zničit tuto společnost.

 

Pozn.: Demokratická strana a spol -  mimochodem, na levé části politického spektra už nezbývá nikdo jiný než extrémisté. Proto se i umírněná pravice těmto extrémním levičákům jeví jako extrémní pravice. Když budete dlouho žít ve tmě a pak vyjdete ven na denní světlo, tak Vás budou oči bolet a pálit i během podmračeného dne. A proto se novinářům a mainstream politikům normální názor mírně napravo od středu jeví jako „extrémní pravice“.

 

Politici za Demokratickou stranu (nemohu, opravdu nemohu o těchto extrémistických levičáckých fašounech napsat „demokratičtí politici“) nemají nejmenší problém rozpouštět policii a nechat tak všechny řádné občany napospas kriminálním gangům, teroru BLM, Antify nebo třeba jen jednotlivců nebo skupin černochů, kteří si vybíjejí frustraci ze svého neúspěchu a kterým někdo 50 let implantoval smyšlenku, že za jejich neúspěchy může vždy někdo jiný, konkrétně běloši a „systémový rasismus“. (Tato neomarxistická propaganda vymývající mozky a připravující ty, kteří mají rozvrátit a zničit úspěšnou fungující společnost, je stejná ve své podstatě jako místní propaganda v ČR, která tvrdí, že za odpadky pod okny domů v Chánově a za tristní stav bytů tamtéž může rasismus bílé většiny.)

 

Politici za Demokratickou stranu nemají problém nazvat rabování a rasistické proti-bělošské násilí „léto lásky“. Neštítí se ničeho – ostatně stejně jako téměř všichni politici. To si zase nedělejme iluze. Lžou, podvádí, kradou. Pravda je u nich na úplně posledním místě.

 

Myslíte si, že by měli problém upravit čísla o počtu nakažených, pozitivně testovaných, nemocných? Myslíte, že by měli problém vytvářet fejk videa pohřbů „nebohých obětí Covid19“? (Mám na mysli proslulé video s údajným pohřbíváním mrtvých z Covid19 do masového hrobu v New Yorku, které vypadalo dost podezřele – viz https://tinyurl.com/y9nakrd2 a video https://www.arfa.cz/wp-content/uploads/2020/04/Ostrov-Hart-a-pr%C3%A1zdn%C3%A9-nemocnice-.mp4

 

Mimochodem, všimli jste si, jak mainstream media řadu svých covid-horor-historek vypustila a už se k nim nikdy nevrací, protože by se ukázalo, že šlo o lež? Masové hroby obětí Covid19 v New Yorku? Hysterické zpravodajství jednou a pak už se k tomu nikdo z MSM nevrátil. Proč? Masový hrob a už po něm neštěkne pes? Něco jako masové hroby obětí chemických zbraní použitých syrskou armádou proti nebohým civilistům, kteréžto video také AlKajda natočila ve spolupráci se západními tajnými službami ale kteréžto se v realitě nekonaly, takže už po nich taky MSM ani neštěknou, aby nemusela přiznat, že lhala.

 

Stručně shrnuto: Demokratická strana má enormní zájem na tom, vykreslit co nejhrůznější obraz strašlivé epidemie, kterou samozřejmě připisují Donaldu Trumpovi. „To před jeho očima, za jeho vlády se tohle děje, Podívejte se na to rabování a vypalování obchodů ve městech (se starostou za Demokratickou stranu)! Podívejte se na ty masové hroby! Statisíce mrtvých Američanů! A to všechno Trump!“

 

Leda h...o. Joe Sleepy Biden je tak natěšený na miliony a miliony mrtvých Američanů z pandemie Covid a na rozvrat své země, že se dokonce podřekl a v jednom svém vystoupení mluvil o tom, že vinou Trumpa zemřelo an Covid už 200 milionů Američanů.

Před čtvrt rokem mluvil o 120 milionech mrtvých Američanů:

https://nypost.com/2020/06/26/joe-biden-wrongly-says-we-have-120-million-dead-from-covid/

A před pár dny o 200 milionech mrtvých Američanů

https://nypost.com/2020/09/21/biden-mistakenly-says-millions-have-died-from-covid-19-in-us/

 

Levičácká média jim přizvukují (a změnit k rozumu celou debatu ty jedny nebo dvoje noviny a jedna TV, které nejsou na extrémně levičáckém konci spektra prostě samy nemohou).

 

 

Deep State

 

Deep state, ať už Deep State USA, EU, Německa, Francie, takový malý trochu směšný ale také deep state český, nebo klidně to nazvěme globální Deep State má také své zájmy a s radostí využívá této umělé krize.

 

Pod rouškou ochrany zdraví proti fakticky nijak nebezpečné nemoci se vytváří podmínky pro permanentní fízlování na všechny. (E-rouška apod.) Lidé si také zvykají na čím dál větší každodenní fízlování ze strany skrytých, nevolených a nekontrolovaných (a nekontrolovatelných) struktur uvnitř i vedle oficiálních struktur moci. Neo-bolševická cenzura na sociálních sítích pokračuje ve stále ostřejším režimu a každý, kdo si dovolí mít odlišný názor na Covid je blokován, mazán, protože Facebook a spol . už samy sebe (ve spolupráci a za souhlasu tajných služeb) postavily do role konečného a jediného arbitra dokonce i v otázce přírodních věd. Novodobá inkvizice!

 

Nošení roušek je psychologickou manipulací k poslušnosti. Ne, nechci říci, že nemáte nosit roušku. Sám ji nosím – nijak výrazně mne to neobtěžuje. Ale nevím, proč ji vlastně nosíme u této chřipky, která je mnohem méně nebezpečná než jiné, kterými jsme si již dávno prošli. Viz fakta a tvrdá data výše.

 

Seriozní a věcná debata není možná ani o této věci, přestože řada odborníků upozorňuje na nulový přínos nebo dokonce negativní „přínos“ nošení roušek. Stejný význam výcviku k poslušnosti je zavádění a rušení opatření, pak jiných, pak zase původních atd. Je to jako na vojně, kde rekrut nejprve musí projít drilem „k zemi! – vztyk! – k zemi! – vztyk!“. Nebo jako když cvičíte psa – povely „Sedni!“, „Lehni!“, „K noze!“, „Přines!“ nedáváte na cvičáku proto, že by to bylo potřeba, ale proto, že chcete, aby pes ztratil svoji samostatnost a naučil se Vás poslouchat. Takže Prymula nám teď říká „Lehni! Fuj je to!“. Možná si to on sám neuvědomuje, je jen ochotným vykonavatelem, který na tom celém rozumí jen bezva byznysu pro firmu své dcery a pro jeho živnost, ale podstata je tato.

 

Navíc je Deep State zcela zřetelně a logicky zaměřen na omezení a likvidaci svobod lidí. To je také důvod proč nejen toleruje ale přímo akceptuje ideologii neomarxismu a extrémistické anti-společenské/anti-civilizační skupiny. (Právě mimo společnost stojící, proti společnosti slepě zaměřené skupiny jsou pro neomarxismus „hybnou silou“ „revoluce“, hybnou silou rozvratu a zničení svobodné západní společnosti.) Z těchto důvodů samozřejmě omezení/likvidace svobody shromažďovací, svobody názoru, omezení nebo přímo likvidace svobodné diskuse dokonce i ve věcech apolitických, jako je lékařství nebo přírodní vědy, to vše Deep State naprosto dokonale vyhovuje. A také se Deep State na všech úrovních a ve všech svých „zákoutích“ a regionech snaží vytěžit i z této krize maximum, bez ohledu na to, že jde o krizi uměle vytvořenou a úmyslně uměle udržovanou.

 

Nyní plk. Prymula navrhuje, aby se každý host v restauraci musel zaregistrovat, aby ho případně mohl Velký Bratr Prymula trasovat.

 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vyfot-ctverec-a-nech-se-vytrasovat-nabidne-aplikace-hostum-v-hospodach-121935

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pri-navsteve-hospod-budou-registrace-planuje-prymula-40337984

V Německu a Británii je už tento Covidfašismus zaveden. Časem se budete muset registrovat při návštěvě obchodu, pří nástupu do autobusu, při návštěvě souseda, při sexu s manželkou nebo manželem nebo milencem nebo milenkou, když půjdete na záchod, když do sprchy, když ze sprchy, když půjdete nakouknout do ledničky, když si otevřete pivo, když si pustíte TV seriál....

 

Debilita systému

 

Jedno z důležitých ponaučení z této pseudo-pandemie je skutečnost, že moc, struktury politické moci na Západě jsou dementní. To nemyslím jako nadávku, ale jako diagnózu.

 

První velice opatrná reakce a zavedení drastických opatření – to by se dalo pochopit. Trochu. Protože předpokládám, že západní mocenské struktury nespoléhaly jako já na videa z twitteru a facebooku a veřejně dostupné zdroje, ale že mocenské struktury Západu mají vlastní, mnohem kvalitnější zpravodajské zdroje.

 

Problém je samozřejmě to, že zpravodajské agentury a tajné služby jsou tou nejhlubší částí Deep State a hrají si svoje hry. Takže i vlastním politikům lžou, podvádí je, dodávají jim prolhané a zavádějící quasi-informace. Ale to je jen „alibi“ pro jedince. Z pohledu funkčnosti systému je jedno, zda mozek přestává smysluplně řídit tělo, proto, že mu odumírají neurony, nebo proto, že mu krevní oběhový systém nedodává dost kyslíku, nebo proto, že mu přichází chybné signály degenerujících hmatových buněk. Tělo jako celek začíná být dysfunkční. Tečka.

 

Tělo mocenské struktury, tělo struktury státu předvedlo v plné parádě to, že není schopno smysluplně a racionálně reagovat na vznikající situace.

 

Ve filmu „Doktor od jezera hrochů“ přijede vystrašený dobrácký doktor Dobešek do Afriky na pracovní pobyt. „Muž pro všechno“ (B.Klepl) mu hned po příjezdu vysvětluje co a jak a zásobuje ho řadou historek. Například o jedovaté černé mambě, která kousla jednoho lékaře a ten se zachránil jenom díky tomu, že si bleskurychle usekl ruku (nebo nohu, teď nevím). A když se pak vystrašený dr. Dobešek jednoho dne ráno holí, kousne jej do zadku černý had. Nezaváhá a břitvou si rychle uřízne inkriminovaný kus zadku. Had nebyla mamba, ale obyčejná užovka.

 

Doktor Dobešek je ve filmu za dobromyslného, trochu legračního chlápka. Ale kdyby se tohle stalo obrazně řečeno západním zemím, tak západní mocenské struktury z těla neuříznou břitvou kus zadku - vypíchnou obě oči a useknou pravou ruku.

 

Systém už nereaguje na podněty racionálně ani z pohledu vlastního přežití. Mohlo by se to nazvat ztráta pudu sebezáchovy, ale je to horší – pud sebezáchovy je plně zachován, ale mechanismus sebezáchovy sahá k sebevražedným opatřením a žádným jiným.

 

Ze stejného důvodu EU-byrokrati na nespokojenost s jejich totalitními praktikami reagují „Více Evropy“. Ze stejného důvodu sluníčkáři a levičácké politické struktury na muslimský terorismus a násilí reagují „musíme dovézt více muslimů, aby se necítili, chudáčci, tak sami a nebylo jim smutno“.

Kolektivní stupidita, tedy neschopnost reagovat racionálně na podněty prostředí.

 

Kromě této kolektivní stupidity (vysvětlení kolektivní stupidity viz výše) se na této absurdní pseudo-pandemii podílí i další věci. Je to především fenomén, který bych nazval „nýmandova touha po uznání“.

 

Podívejte se na fon der Lejnovou – naprosto neschopná osoba, která zcela rozvrátila Bundeswehr, je podezřelá z finančních machinací nebo minimálně z jejich přehlížení, a v normálním, funkčním systému by to nedotáhla výše než na vedoucí směny v samošce. Možná. Abych ji nepřecenil. Nebo možná na kápa cely vězení pro defraudantky. A tady? Tady je šéfkou totalitní EU. A najednou má možnost realizovat něco ambiciózního. Green Deal! Migrační pakt! Boj proti ekonomické krizi následkem (neexistující) pandemie naplánováním a vytvořením nové, mnohem hlubší a mnohem dalekosáhlejší ekonomické krize (což bude výsledek Green Deal).

 

Prakticky všichni politici jsou apriori nejen většinou sociopaté (nebo jak říká prof. Koukolík „deprivanti“), ale navíc jde o lidi, kteří mají výrazně omezenou zpětnou vazbu. Jediná zpětná vazba jsou volební výsledky, a to ještě jen u některých a v omezené míře (rozhodující pro úspěch politika jsou stejně zákulisní hry byrokratických vnitrostranických struktur). Pozn.: Přesně to ukázaly známé maily Demokratické strany - byrokratické, zákulisní struktury moci uvnitř strany se spikly proti Sandersovi a manipulativními, podvodnými a zastrašovacími praktikami prosadily Clintonou jako kandidátku na prezidentku pro volby 2016. (To jsou ty maily, o kterých MSM propaganda přinesla dojemné příběhy o tom jak strašliví ruští hackeři ukradli maily a jak to strašné Rusko nás všechny ohrožuje a manipuluje. A pak se ukázalo, že ty maily vynesl jeden pracovník aparátu Demokratické strany. A když se toto ukázalo, tak se dotyčný pracovník aparátu Demokratické strany šel takhle projít navečer do parku, kde ho někdo ubodal k smrti a nesebral mu ani peněženku, ani hodinky, nic. Asi ruští hackeři. Ubodali ho přes reklamy na facebooku. Znáte to.)

 

Green Deal je také příklad dalšího symptomu degenerace mocenských struktur. Jde o fenomén „bytového zloděje“. Bytový zloděj nadělá škody za milion, ukradne věci za sto tisíc a prodá je za deset tisíc překupníkovi. Tady mocenské struktury v rámci Green Deal nakradou čistého pár desítek nebo stovek milionů Euro pro sebe, pro svoje kamarádíčky z pseudo-ekonomických struktur a pro svoje partaje, spotřebují na to budget 750 miliard Euro a napáchají ekonomické škody, které si troufnu odhadnout na tisíce miliard Euro v průběhu příštích deseti, dvaceti let (resp. do kolapsu EU nebo států západní Evropy nebo obojího současně).

 

 

Krizový management

 

Plk. Prymula pronesl, že se jako ministr cítí jako krizový manager.

 

No, tak krizovým managementem se živím. Takže Prymulo, několik základních zásad krizového managementu.

 

První a nejdůležitější je:

 

Hlavni je se ne......

 

Ale je celá řada dalších důležitých zásad. Například:

  • Soustředit se na problémy skutečné a ne imaginární
  • Být schopen vnímat realitu a fakta, jaká jsou, a ne jaká bys je chtěl mít. (Mimochodem, neschopnost vedení/majitele firmy vnímat fakta, jaká jsou, je možná hlavní a nejčastější příčina, proč se firma ocitne v krizi a potřebuje krizový management.)
  • Jde o výsledek, ozdravení firmy, ne o tvůj pocit důležitosti a moci
  • Hasit požár benzínem je blbý nápad. (A to i když ti média zatleskají.)
  • Krizový manager nesmí přikrádat ve firmě, kterou má vyvést z krize
  • A ještě alespoň jedna z celé řady:  Krizový manager není šašek z holyvůdského bijáku, který přijde na místo zločinu a začne vykřikovat povely „uzavřete výpadovky z města....vyžeňte ty lidi! …. ku...a, nešlapte mi tam, zničíte stopy! ...uvařte mi kafe!....odvezte ho na pitvu a výsledky chci do deseti minut! ….prověřte všechny blonďáky s náušnicí v levém uchu v Los Angeles a okolí!...zavolejte mojí ženě, že dnes bude dlouhá noc!“

 

Realistické zhodnocení situace a realistický plán postupu

 

To co potřebujeme je reálné vyhodnocení situace. Reálná data a ne data zfalšovaná a dezinterpretovaná s politickým cílem vytvářet paniku. Srovnání kapacity příslušných lůžek pro infekční pacienty, pro pacienty s potřebou kyslíku, počty ventilátorů a kapacity lůžek s nimi, kapacity lůžek na JIPkách apod. vs. počty lidí, kteří opravdu potřebují hospitalizaci, v jakém stupni, jaký charakter péče opravdu potřebují (ne: v testu je Covid, narveme do něj hadici od ventilátoru), kolik pacientů opravdu potřebuje péči na JIPce, kolik je opravdu ve vážném stavu (a vážný stav není, že má pozitivní test a má teplotu a kašel) atd. Tedy porovnat skutečné kapacity se skutečnými potřebami a to v jejich struktuře (charakter možné a charakter potřebné péče).

 

Potřebujeme přestat strašit lidi dezinterpretovanými údaji (počet pozitivních nespolehlivých testů není, prostě k...a! není počet nakažených nebo počet nemocných). Potřebujeme z tohoto koronaviru, dalšího z mnoha v řadě přestat dělat morovou ránu, která vyhladí země.

 

Po zvážení všech informací, které na rozdíl od období startu „pandemie“ Covid19 nyní už máme, jsem došel k názoru, že je to jen mediální masáž a pseudo-pandemie.

 

Takže:

Běžte už s Covidem do …..!

Stop Covidalarmismu!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

help with erectile dysfunction naturally

how long has hydroxychloroquine been used,15. 8. 2021 4:45

hydrochlorazine https://plaquenilx.com/# hydrochloraquine