Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se stane v Americe a co v sobě skrývá očkování

7. 9. 2020

Co se stane v Americe a co v sobě skrývá očkování

Očkování, Podvod s globálním oteplováním, U.S.A./Kanada 

 

Černý pastor (na obrázku) na Youtube, jehož video okamžitě stáhli, mluví ke sdružení, které informuje o situaci s koronavirem. Říká: „Jestli máte příznaky chřipky, to ještě není skutečná chřipka. V žádném případě se nenechte očkovat, protože v tom očkování je koronavirus a ten vás zabije.“ To, co se dnes děje, je zpravodajská operace a ve skutečnosti je to všecko reakce na 911. Začalo to tím, že se před pár lety sešlo 200 generálů a členů zpravodajské služby a shodli se na tom, že už toho všeho mají dost. Země se řítí do záhuby, kterou způsobují podvratné síly a nikdo proti tomu nic nedělá. A tak se rozhodli sesadit současnou vládu a udělat konec mnoha nepravostem jak doma, tak i ve světě. Za svého představitele si vybrali Donald Trumpa.

 

Jak je to ve spojení s korona virem? Skupina spiklenců si chtěla vládu podržet a Trump jim ani trochu neseděl. K tomu účelu se rozhodli způsobit pandemii, protože vystrašené lidstvo je pak možno podnítit k čemukoliv. Domluvili se s lidmi ve Wuhanu, v Číně, kde nainstalovali 5G jednotky s velmi vysokou kapacitou. Když je lidský organismus vystaven 5G, objeví se příznaky chřipky a lidé pak chodili do nemocnic a nechávali se proti této nemoci očkovat. To očkování mělo v sobě korona virus. Lidé pak padali na zem jako mouchy a umírali a Číňané se postarali, aby všude byly kamery, které by to snímaly. Později tato videa vysílali do světa, aby zpanikařili všecky ostatní.

 

President Trump ale brzy začal s čistkou a zavřel do vězení 600 zkorumpovaných jedinců, kteří napomáhali dřívější zkorumpované vládě, zvané též „deep state,“ nebo hluboký podvod. Toto podnítilo zmíněnou skupinu spiklenců, jeho protivníků, aby zesílili nátlak na světovou populaci, za účelem protlačení svých záměrů. Jejich plán, kterého se president zmocnil, obsahoval zaplavení nemocnic pacienty, vykoupení obchodů, krádeže a vloupání, pád burzy, neposlušnost vůči presidentovi. Politikové, kteří budou prohlašovat, že to všecko je presidentova vina, budou všude v mediích, bude zvýšeno testování na koronavirus a množství případů bude stoupat. Testování bude vynuceno s pomocí ozbrojených sil.

 

Chtěli testovat každého, ale Trump řekl, že ne. Pak začali tvrdit, že některé filmové hvězdy a významní politikové mají virus, ale nic z toho nebyla pravda. Tito velmi viditelní lidé se doopravdy testovat nenechali, to byl výmysl medii k tomu účelu, abychom se nechali testovat i my. A když nás budou testovat, tak řeknou, že máme virus a že musíme dostat očkování a ten virus je přímo v tom očkování. To očkování je biologická zbraň proti nám. A ten, kdo bude očkován, zemře.

 

„President Trump vyhlásí národní stav ohrožení a tím nedojde k volbám, takže zůstane presidentem na další 4 roky,“ řekl pastor na závěr a v publiku se ozval jásot a potlesk.

 

To se už v americké historii opravdu stalo a nebylo to tak dávno. President Franklin Delano Roosevelt (jinak FDR) vyhlásil stav ohrožení a zůstal presidentem celkem 16 let, až pak mu pomohli z úřadu, na což zemřel.

 

Bohužel, nemohu přidat internetovou adresu na toto krátké video, protože zmizelo z Youtube. Mám je ale staženo a kdyby o ně byl zájem, mohu je dodat.

 

Žádné očkování není bezpečné

 

Lékařka Suzanne Humphries  říká, že očkovací průmysl neříká lidem plnou pravdu a přitom je vystavuje nebezpečným očkováním, která mohou způsobovat těžké zdravotní problémy a někdy i smrt. Žádné očkování totiž není bezpečné a ani být nemůže. To proto, že způsob očkování jde přímo proti přirozené funkci imunního systému. Očkování vyšine imunní systém z rovnováhy, což je velmi nepřirozené a to způsobí, že takový člověk je pak náchylný na mnohem víc, než proti čemu byl očkován.

 

Přidávat zárodky nemoci do těla, což je většinou do svalu, skrze kůži, s použitím tak nepřirozeného zásahu jako je vpich jehlou a to ve spolupráci s chemikáliemi a antibiotiky, obsaženými v očkování – tady ani výrobci očkování sami nemohou vědět, co to způsobí a není žádná pravděpodobnost, že by to bylo neškodné.

 

I v samotném místě vpichu něco takového vyvolá nepřirozenou reakci, ale výrobci očkování si libují, že očkováním vyprodukovali protilátky. Jenže protilátky jsou pouze jedna část imunního systému, který je nesmírně složitý a elegantní, což je něco, co barbaři, mávající injekční stříkačkou nedovedou ocenit.

 

Sama historie dokazuje, že ti, co byli očkováni, jsou vždy mezi nejvíce nemocnými. Naše tělo má svůj vlastní imunní systém a ten je naprosto bezvadný. Jenže dnešní lidé nevěří svému imunnímu systému, protože byli reklamou a zdravotnictvím naučeni mu nevěřit. Nikdy neměli možnost onemocnět a uzdravit se sami na svých, bez toho, aby do nich lékaři ihned cpali Paralen, Ibuprofen, antibiotika a antivirové látky. Když tuto nálož jedů dáte nemocnému člověkovi, tak se jeho stav zhorší. Ale on, protože neví líp, si myslí, že ta nemoc se zhoršila a je celý šťastný, že mu doktor proti tomu něco předepsal..

 

Lidé neví, že to jsou „léky,“ které často jejich problémy zhoršují. Jsou tak popleteni reklamou v televizi a v obchodech, která je vždy spojena s dobře vypadajícími, zdravými lidmi a pak je zde pan doktor, otitulovaný vědec, který říká: „váš imunní systém není na toto dost silný.“ Říká to jen proto, že ve skutečnosti neví, jak se starat o imunní systém; něco takového ho ve škole pro doktory nenaučili.

 

V imunologii je to známo, ale běžní lékaři o tom záhadně neví a veřejnost už vůbec ne, že imunitu je možno vybudovat: stačí brát denně vitamín D (asi 100 mcg), C (1-2g) a zinek (50 mg) a i kdyby přišla nějaká chřipka, takový člověk ani neví, že ji měl.

 

Očkování pro malé děti

 

Očkování pro nemluvňata a pro děti je dokonalý zločin. Dětský imunní systém se vyvíjí pomalu, teprve v 6 měsících života (jiní říkají až v jednom roce a ještě další prý až ve dvou letech) začne imunní systém reagovat na cizí látky, které by se dostaly do těla. Barbaři, kteří chtějí děti očkovat toto považují za příliš pomalé a zkoušejí urychlit něco, co sama příroda navrhla. Chtějí pomocí chemikálií urychlit lidský vývoj, ale když takové malé dítě dostane očkování, jeho záměrně pomalá reakce se tím vyšine z rovnováhy a pak jeho systém reaguje přehnaně. A reaguje přehnaně na všecko kolem. Proto dnes tolik dětí trpí na astma, jsou týráni nejrůznějšími alergiemi a nemocemi.

 

Malé děti nepotřebují očkování. Veškerou ochranu dostávají z mateřského mléka. Jejich matka, pokud je zdravá a dobře živena, je schopna dítěti poskytnout veškerou ochranu, kterou potřebuje.

 

Ovšem očkovacímu průmyslu to nestačí. Neustále zkoušejí opravovat přírodu. A aby vůbec jakou reakci vyvolali, musí do očkování přidávat jedy a škodlivé látky, aby dětský systém vydráždily. Proto je v očkování aluminium a jiná dráždidla. Seznam chemikálií, které malé, dvouměsíční dítě dostane za jednu návštěvu u lékaře je přiložen:

 

Co je ve vakcine

 

Přeloženo do češtiny (ne ve stejném pořadí):

 

    Fenoxyethanol (2-phenoxyethanol) – používaný na odpuzení hmyzu, jako utvrzovací látka při výrobě parfémů, ředidlo pro celulosu.

    Hydroxid hlinitý (aluminum hydroxide) – součást bauxitu, používán jako proti-požární látka.

    Fosforečnan hlinitý (aluminum phosphate) – kámen, používaný jako molekulární síto, v očkování na zvýšení jeho účinnosti.

    Amorfní síran hydroxyfosforečnan hlinitý (amorphous aluminum hydroxyphosphate sulfate) – způsobuje záněty.

    Síran amonný (ammonium sulfate) – anorganická sůl, používaná jako hnojivo.

    Casamino kyseliny – získané hydrolýzou kaseinu. Hydrolýza sama nemusí být nevinný proces.

    Casamino kyseliny a výtažek z kvasnic (glutamát sodný)

    Modifikovaný Muellerův-Millerův casaminový kyselý prostředek bez infuze vepřového srdce.

    Látky na pěstování očkování (cell culture media)

    Složité fermentační prostředí (complex fermentation media)

    CRM197 bílkovina (CRM197 carrier protein) nejedovatý mutant záškrtového jedu, i když existuje nesouhlas s jeho nejedovatostí vůči kvasnicovým buňkám a některým buňkám u savců.

    Dimethyl-beta-cyclodextrin – nejedovatý přenašeč léků.

    Dihydrát hydrogenfosforečnanu sodného (disodium phosphate dihydrate) – látka na změkčení vody a proti spékavosti.

    Dihydrát dihydrogenfosforečnanu sodného (sodium dihydrogen phosphate dihydrate) – zarážecí látka, jinak mírný laxativ.

    Eaglův MEM modifikovaná látka (Eagle MEM modified medium) – syntetická buněčná kultura.

    Formaldehyd – velmi jedovatý, nebezpečný pro lidské zdraví. Desinfektant, jed, používán rovněž na konzervování mrtvol.

    Glutaraldehyd – desinfektant, konzervační látka. - disinfectant, preservative, fixative agent. Způsobuje podráždění kůže.

    Monobasic monohydrát (monobasic monohydrate) – velmi hygroskopický, rozpustný ve vodě. Používán jako laxativ.

    Polysorbát 80 – syntetické smáčedlo a emulsifikátor.

    Sůl.

    Citrát sodný (sodium citrate) – produkuje zásaditost. Ve větším množství škodí na ledviny, srdce, cévy, způsobuje otoky, průjmy a vysoký krevní tlak.

    Hydroxid sodný (sodium hydroxide) – také známý jako louh. Způsobuje těžké chemické popáleniny.

    Fosforečnan sodný (sodium phosphate) – emulgátor, používán v potravinářském průmyslu a na úpravu vody.

    Stainer-Scholteho kultura – pro bakterie bordetely.

    Cukr.

    Sojový peptonový vývar (soy peptone broth) – růstová kultura na isolování salmonely.

    Neomycin – antibiotikum.

    Streptomycin – antibiotikum.

    Polymyxin B – antibiotikum.

    M-199 bez telecího séra (M-199 without calf bovine serum) – buněčná kultura.

    Telecí sérum (calf bovine serum) – buněčná kultura.

    Hovězí sérum ze zárodků (fetal bovine serum) – z krve telecích zárodků.

    Muellerova růstová kultura (Mueller's growth medium) – mikrobiologická kultura.

    Sukcinátové zarážedlo (succinate buffer)

    Buňky z opičích ledvin (vero cells, a continuous line of monkey kidney cells).

    DNA z prasečích circovirů, PCV 1 a 2 (vero cells, DNA from porcine circoviruses (PCV) 1 and 2).

    Kvasnicová bílkovina, asi glutamát sodný.

 

Poznámka: nejsem chemik. Překlady chemikálií zpracoval Google. Proto nechávám původní názvy v Angličtině v závorkách.

 

A ještě ke všemu jsou očkování znečištěna

 

Dr. Judy Mikovits, která pracovala ve vládním programu, kdy vyvíjela obranu proti AIDS a na mnoha jiných projektech podobného významu dnes varuje, že americké zásoby krve, které byly dodány zdravými jedinci, byly znehodnoceny retroviry z myší a opic, které způsobují vážné nemoci. Z krve se tyto látky dostaly do očkování, která jsou dnes dávána dětem a mladým lidem.

 

Toto zjištění mělo samozřejmě vést k patřičným zásahům a opatřením, ale namísto toho, jak očkovací průmysl, tak CDC (Center pro kontrolu nemocí) zahájili obrovskou zakrývací kampaň a před lidmi to všecko utajili.

 

Když to Dr. Mikovits zjistila, oznámila svým nadřízeným, že tato fakta zveřejní. Druhý den byla zatčena a uvržena do vězení, aniž by byla z čehokoliv obviněna. Tisk ohlásil, že zcizila nějaké dokumenty, což byla čistá lež. Když byla později propuštěna, bylo jí řečeno, že kdyby komukoliv vyjevila, že očkování jsou zamořena, že půjde zpět do vězení a na doživotí. Tuto akci proti ní zorchestroval sám Dr. Anthony Fauci, kterému přiléhavě přezdívají Dr. Faust.

 

Spisovatel Alan Stang psal v jedné z jeho knih o člověkovi, jehož nemohl jmenovat, který byl zaměstnán v nejvyšších kruzích farmaceutického a zdravotního průmyslu. Tento člověk se vyjádřil, že kdyby měl děti a kdyby existovala povinnost je nechat očkovat, že by raději opustil svoji domovinu a vystěhoval by se někam, kde očkování není povinné. Dále řekl, že toto nemůže zveřejnit, protože s velkou pravděpodobností by ho to stálo život.

 

Jak říká Dr. Rima Laibow, která úspěšně léčí pouze přirozenými prostředky:

Ten důvod pro očkování je vydělat peníze na jeho následcích. A tyto následky jsou: rakovina, leukemie, cukrovka, auto-imunní nemoci, neplodnost a jiné katastrofální nemoci.

 

Čárový kód Billa Gatese

 

 Bratr Nathanael je neúnavný kritik Židů, který ač sám Žid, přestoupil na ruskou pravoslavnou víru a dnes zkouší převrátit i ostatní Židy. V jeho současném videu říká, že Gates nebyl ve stavu dát do pořádku jeho počítačový program a dnes zkouší dávat do pořádku nás.

 

„Od takového člověka bych nekoupil ani ojeté auto,“ prohlašuje.

 

Podle něho se Gates spojil s významnou universitou MIT (Massachusetts Institute of Technology), kteří pro něho vyvinuli novou, nano-částicovou mikro-jehlu na očkování . Jakmile se očkovací látka v těle rozpustí, vytvoří předtištěný vzor, který bude fungovat jako čárový kód a zůstane ukryt pod kůží. Tento kód bude mít informace o všech očkováních a mnoha jiných detailech, týkající se každého člověka.

 

Gates „předpovídá,“ že v pandemii č. 2 bude rovněž hrozba bio-terorismu, proti kterému nás má jeho očkování ochránit. Řekla bych, že očkování samo je ten bio-terorismus.

 

Bratr Nathanael se netají tím, že Židé nás záměrně dostali do této situace a teď si všude postaví své vlastní obchody a my v nich budeme pracovat za pár korun na hodinu – pokud budeme mít to štěstí, že nás zaměstnají. Jeho video je ZDE.

 

Vydáno: 7.9.2020  v  14.47   Autor: Jane K.  

nwoo.org

http://www.nwoo.org/2020/09/07/co-se-stane-v-americe-a-co-v-sobe-skryva-ockovani/#more-316219

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář