Jdi na obsah Jdi na menu
 


Evropská civilizace se přičiňuje o svůj pohřeb

9. 11. 2020

Evropská civilizace se přičiňuje o svůj pohřeb

Jelena Pustovojtova

1. listopadu 2020

 

Nedávno vyzvala Evropská komise k neodkladnému setkání představitelů Frontex (Evropská služba pohraniční a pobřežní stráže chránící Schengenskou zónu před nelegálními příchozími). Evropská komise tuto službu obvinila, že jednala nelegálně, když donutila imigranty vrátit se tam, odkud přišli.

 

Od letošního dubna donutili pohraničníci v Egejském moři na hranici Turecka a Řecka minimálně šestkrát imigranty vrátit se do tureckých vod. Evropská komise využila data o přistěhovalectví z roku 2016, kdy do Evropy vtrhlo 1,3 milionů běženců a 511 tisíc jich překročilo hranice. Čtyřiceti procentům nových imigrantů nebylo vízum uděleno už po prvním náhledu.

 

Frontex obvinění odmítl s tím, že pohraničníci chrání základní práva imigrantů a nevracejí je zpět. Loni obdrželo status běženců 295 800 osob z 714 200 přibyvších. Nejméně 400 tisíc loňských fiktivních běženců se muselo vrátit. Patří se ještě dodat, že existuje 735 835, kteří jsou v Evropě nelegálně.

 

Evropský parlament má za to, že být nelegálem může znamenat, že se člověk správně nezaregistroval, anebo stát Evropské unie ještě zkoumá jeho žádost o udělení azylu. To samo o sobě neznamená, že může být z EU vyhoštěn. Podle údajů britského Catham House se z Evropy vrátilo v roce 2018 do vlasti jen 35,9 % nelegálů. Loni už jen 31,5 %. Ostatní Evropa, tak říkajíc, asimilovala a nyní doplňuje armádu pracujících, kteří se vším souhlasí, dále doplňují kriminální prostředí a imigrační divočinu, jako je tábor Moriah na řeckém ostrově Lesbos. Lesbos se stal zdrojem kriminality a nemocí, které ohrožují celou Evropu. Třináct tisíc běženců z Asie a z Afriky změnily tábor na Lesbosu na skládku odpadků a nečistot a potom jej zapálili. Není to vzorek budoucí Evropy?

 

Příklad záchrany lidu země před migranty je z Austrálie. V roce 1901 došlo k masovému bití Číňanů Australany. Australský parlament přijal zákon o omezení práv imigrantů z neevropských států, hlavně Číňanů. Podle zákona byla použita výběrová kritéria pro vstup do země. Mezi nimi byl požadavek napsat diktát o padesáti slovech v jakémkoliv evropském jazyce. Podle výsledku mohl australský úředník rozhodnout, zda je uchazeč způsobilý ke vstupu do země. Později se tato praxe nazvala Bílá Austrálie. Po dobu čtyřiceti let, až do konce 2. světové války byl zajištěn vnitřní klid a průmyslový rozvoj kontinentu i přes nedostatek levné pracovní síly z Číny.

 

Rovnost práv a svobod mezi lidmi byla Evropany dosažena za velkého utrpení a zakotvila v jejich filozofii. Avšak taková rovnost se líbí i těm, kteří se o práva a svobody nijak nepřičiňují. Afričané a Asiati se derou přes hranice nikoliv kvůli službě Evropě s její kulturou, pravidly a svobodami, ale aby si okusili vysoký materiální blahobyt, něco ze sociálního koláče EU. Logické je, že práva a svobody imigrant budou končit tam, kde začínají práva a svobody původních Evropanů, budujících svoji vlast. Vláda, která to nechápe, riskuje, že bude považována za protilidovou. Austrálie to pochopila už začátkem minulého století. Německo a EU jako celek to ještě nepochopily. Jestliže to i nadále nebudou chápat, začne rozhodovat ulice.

 

Vypadá to prostě: Zakažte přijímání migrantů ve své zemi a ponechte jim možnost žádat o přesídlení na konzulárních službách jejich vlastního zastupitelství. Tam vše posoudí. A aby je nelákalo lezení přes hranice bez ptaní, chytejte je a bez debat vracejte zpět. Jinak svůj boj o Evropu Evropané prohrají.

                                                                                             

V Bruselu se připravuje nový Pakt o migraci a azylu, který má být základem pro kompromis v EU mezi jihem (Řecko a Itálie, kam přichází nejvíc migrantů) a severem (Maďarsko a Polsko, které odmítají migranty přijímat i přes zákony EU). Brusel navrhuje Evropě: Upevnění práva migrantů na sjednocování rodin, zavedení nového mechanismu monitorování porušování lidských práv (přistěhovalců) a uložení povinnosti platit návrat falešných běženců domů státům, které odmítají uprchlíky přijímat (Maďarsko a Polsko).

 

V Evropském parlamentu se budou předstihovat ve výmluvnosti v debatách na téma nového Paktu o migraci a azylu. Debaty budou dlouhé a chmurné. Jako na pohřbu, který evropští úředníci připravují pro Evropu.

 

Převzato z Fondsk.ru

outisidermedia.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář