Jdi na obsah Jdi na menu
 


Evropská Unie = Bezpečný domov muslimských teroristů aneb Ještě někdo pochybujete o Kalergiho plánu?

8. 9. 2019

Michal Brand

 

Mezi takzvanými „uprchlíky“ je celá řada islámských teroristů, kteří se aktivně účastnili akcí Islámského státu a AlKajdy a osobně páchali nebo se přímo spolupodíleli na válečných zločinech a zločinech proti lidskosti. Nejznámějším příkladem je islámský terorista, který bojoval v řadách muslimských teroristických skupin v Sýrii. Pak přišel jako „uprchlík“ do Evropy a byl odhalen. Ale prohlásil, že on bojoval za AlKajdu (An-Nusru, pro přesnost, která sama sebe veřejně prohlásila za odnož AlKajdy) a ne za islámský stát (Daeš, ISIL) a to stačilo, aby dostal „azyl“ a jistě i štědré sociální dávky. Média hlavního proudu ihned spustila propagandistickou kampaň proti nezávislým médiím, která prý šířila falešné zprávy, když o tomto teroristovi z AlKajdy tvrdila, že jde o teroristu z AlKajdy, což podle médií hlavního proudu nebyla vůbec žádná pravda, protože šlo o teroristu z AlKajdy a ne o teroristu z AlKajdy. No vážně!

Pro příklad pro-teroristická propaganda  například v článku Jana Wirmitzera:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/glosa-k-hoaxum-o-migraci.A150908_234621_domaci_jw

Nebudu se zde věnovat všem jeho lžím v uvedené „glose“, ale jen k jeho tvrzení, že vlastně zmíněný islámský terorista vůbec není islámský terorista a že je to vše jen nedorozumění a lež odpůrců migrace – onen islámský terorista sám o sobě prohlásil, že velel oddílu Syrské svobodné armády, která ovšem reálně neexistovala a ve skutečnosti byla jen americkými tajnými službami vymyšleným jménem pro AnNusru, jak později přiznala oficiální místa vlády USA. Navíc se provalilo, že Svobodná syrská armáda fungovala prakticky jen během výcviku americkými tajnými službami a ihned po vyzbrojení a nasazení  v Sýrii jednotky Svobodné syrské armády i s americkými zbraněmi přebíhaly okamžitě k AlKajdě/AnNusře. AnNusra byla teroristická organizace, která se plně přihlásila k AlKajdě jako její součást. Takže tento terorista, kterého Wirmitzer obhajuje, byl bojovníkem AlKajdy. Mimochodem, Wirmitzer se tak dopustil trestného činu terorismu (§ 311 Teroristický útok, odst. 2 – „Stejně bude potrestán, ... kdo takové jednání, teroristu nebo člena teroristické skupiny finančně, materiálně nebo jinak podporuje.“ Vzhledem k okolnostem navíc šlo zřejmě o naplnění odstavce 3 s vyšší trestní sazbou „(3) Odnětím svobody na dvanáct až dvacet let, popřípadě vedle tohoto trestu též propadnutím majetku, nebo výjimečným trestem bude pachatel potrestán,...“ Takže to splácení hypotéky z peněz za podobnou propagandu v idnes bude nakonec stejně houby platné a ten byt nebo barák stejně propadne. Když ne bance, tak státu.

 

Dalším známým příkladem je islámský terorista, alias fotbalový trenér, kterému maďarská kameramanka NEpodrazila nohy. Byl to známý příklad a jedno z odporných, vylhaných obvinění ze strany islamizační a pro-krimigrantské propagandy. Tehdy byla jasná snaha donutit Maďarsko nechat volně přicházet statisíce muslimských okupantů do Evropy. Kauza zcela uměle vyfabrikovaná vlastizrádci z řad politiků, „novinářů“(presstitutek) a parazitů („pracovníků“) z neziskovek v rámci politického nátlaku a snah o manipulaci veřejného mínění (jednak snah manipulovat občany cizích zemí proti Evropu bránícímu Maďarsku; jednak samozřejmě snaha manipulovat maďarské občany ve prospěch migrace snahou implementovat jim uměle prefabrikovaný pocit viny – k metodám manipulace viz např.  https://cs.wikipedia.org/wiki/Manipulace alespoň pro úvod). Ale zase příště k tomuto případu islámského teroristy, který škobrtal, škobrtal, až upadnul, pak obvinil zcela nevinou kameramanku (když zjistil, že z toho bude mít prospěch) a nakonec z toho vytřískal místo trenéra žáků FC Barcelona.

Ale takových teroristů byla celá řada – nejdříve se na facebooku chlubili fotografiemi s uřezanými hlavami syrských vojáků, s fanglemi AlKajdy a ISILu, pak přišli do Evropy jako „uprchlíci“.

Některé zajímavé fotky z minulosti nebohých, pokorných, tichých a vděčných uprchlíků najdete například na následujících odkazech. Můžete je zároveň porovnat s jejich šťastnou současností v Evropě, kde momentálně odpočívají a sbírají síly (co jiného by sakra asi tak mohli dělat?):

Pěkný přehled i s fotografiemi islámských teroristů z jejich působení v řadách AlKajdy a ISIL u nás přinesl například L. Větvička https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=481625

 

Ke všem těmto teroristům, jejichž celkový počet mezi „uprchlíky“ je odhadován dokonce i politicky svázanými a umlčovanými tajnými službami na tisíce (TISÍCE ISLÁMSKÝCH TERORISTŮ Z ALKAJDY A ISIL PŘIŠLY DO EROPY JAKO „UPRCHLÍCI“), je z řad krimigrantů nutné samozřejmě připočítat i všechny teroristy a zločince budoucí.

Koneckonců, například pachatel teroristického útoku na koncertě v Manchesteru přišel do Evropy jako nebohý libyjský nezletilý sirotek. Až pak se odpálil s batohem plným výbušnin a ocelových šroubů, aby povraždil co nejvíce naivních Evropanů, kteří ho předtím vítali jako „uprchlíka“ a „kulturní obohacení“.

Minimálně dva z pachatelů teroristického útoku v klubu Bataclan přišli do Evropy také jako „uprchlíci“. Merkelová je vítala jako naději pro Evropu. Pseudo-papež Bergoglio jim možná myl nohy a jistě je označoval za naději, která oplodní neplodnou Evropu jako starou Sáru. Místo toho povraždili přes 130 lidí, obětem odřezali části obličeje, vykuchali vnitřní orgány, vykastrovali je – no prostě celkově nás vskutku kulturně obohatili a přinesli něco v Evropě již dlouho nevídaného.

A k tomu připočtěme tisíce aut zapálených v Evropě rok co rok muslimskou okupační armádou. Stovky a tisíce znásilnění ze strany muslimské okupační armády „uprchlíků“ a „migrantů“.

V norském Oslu například bylo v roce 2015 plných 100% znásilnění spácháno „migranty“ – tedy téměř jistě muslimy, ať již z arabských nebo z afrických zemí. Ve Švédsku je graf počtu znásilnění a vražd téměř k nerozeznání od grafu počtu muslimských přistěhovalců http://gatesofvienna.net/wp-content/uploads/2013/10/rapesweden.jpg . Ve Švédsku také jsou zcela běžné útoky za použití granátů – zhruba každý týden jeden takový kulturně-obohacující útok má multikulturní Švédsko plné tolerantních a mírumilovných muslimů. V Británii muslimské znásilňovací gangy znásilňují desítky let bez zásahu úřadů, protože oběťmi jsou jen bílé britské dívky – a do vězení jde extra rychle novinář, který o případu informuje, tedy Tommy Robinson. Když se před lety britská stínová ministryně za Labor party podřekla, že podle výsledků vyšetřování případů v Rotherhamu se domnívá, že počet bílých britských dívek znásilněných muslimskými znásilňovacími gangy přistěhovalců-„uprchlíků“ v Británii dosahuje možná až jeden milion obětí, tak ji Labor party vyhodila, i když se dotyčná soudružka následně omluvila a veřejně se kála za svůj „rasismus“.

 

Z řad dnešních „uprchlíků“, jak krimigranty nazývají zglajchšaltovaná média, se budou bezpochyby rekrutovat i nadále pachatelé teroristických útoků i „obyčejných“ zločinů, zejména pak těch násilných a obzvlášť brutálních.  Stejně jako doposud – míra kriminality, zejména násilné, u „migrantů“ výrazně převyšuje míru kriminality u všech evropských národů. V míře kriminality a v brutalitě a násilnosti chování vynikají především inženýři, lékaři a doktoři věd z Afghánistánu, Somálska, Nigérie, Středoafrické republiky a dalších výsep vzdělanosti a mírumilovnosti aktuální vlny okupantů pozvaných Merkelovou, Macronem a vlastně celou evropskou politickou garniturou (až na čestné výjimky osobností s vysokou morální úrovní a neobyčejnou odvahou vystoupit veřejně proti okupaci muslimskými „uprchlíky“).

 

Pozn.: „zglajchšaltovaný“ - vynikající výraz, kterým nás obohatila předchozí německá nacistická totalita a který výtečně vystihuje dnešní tristní stav médií hlavního proudu, viz

https://en.wikipedia.org/wiki/Gleichschaltung .

K otázce mírumilovných vzdělaných inženýrů a lékařů z těch nejnásilnějších zemí s nejméně vzdělaným a nejméně inteligentním obyvatelstvem na světě:

 

IQ podle jednotlivých států:

https://brainstats.com/static/98cd4bbec3b147659e3686e5b5d4b5c2/af144/map.png

https://www.photius.com/rankings/national_iq_scores_country_ranks.html

 

Počet vražd na 100 000 obyvatel:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/76/Map_of_world_by_intentional_homicide_rate-fixplcz.svg/1200px-Map_of_world_by_intentional_homicide_rate-fixplcz.svg.png

 

 

Do Evropy se vraceli a vrací islámští teroristé. Masoví vrazi. Pachatelé zločinů proti lidskosti.

Evropa je vítá. „Wir schaffen das!“, říká šílená prý agentka Stasi a požaduje, aby islámské teroristy přijímaly všechny země EU a všichni je vítali – samozřejmě v nijak nespecifikovaném, tedy neomezeném množství. Dánsko dokonce pro usvědčená teroristy z Islámského státu a AlKajdy zavedlo nový program proti islámským teroristům – „Obejmi svého džihádistu“, protože nebozí vrazi z ISIL jsou prostě jen nešťastní a zaslouží si pochopení a laskavost. https://www.cnsnews.com/blog/annabel-scott/denmarks-new-program-combat-terrorism-hug-jihadi

Švédsko je dnes nejžhavější kandidát na evropskou zemi, která s velkou pravděpodobností jako první  v Evropě propadne brutální „občanské“ válce (přeloženo do češtiny: otevřené válce okupantů z muslimských zemí proti původnímu obyvatelstvu, ve které budou naivní a obrany-neschopní Švédi zřejmě z většiny vyhlazeni a jen malá část jich bude ponechána na práci). Do Švédska se vrací stovky „Švédů“ („s migrantskými kořeny“), kteří bojovali a páchali ty nejstrašnější zločiny v řadách ISIL a AlKajdy. Švédská vláda to ale jen tak nenechá – zavede pro islámské teroristy řidičáky zadarmo, programy na bydlení (granty na pořízení domu) a zajistí jim novou identitu, aby snad nebohé vrahy z ISIL nějaký bílý švédský xenofob rasisticky neodsuzoval. A to by bylo obzvlášť odporné – zejména když takový xenofob jistě nebyl doposud podříznut muslimským hrdinou z ISIL nebo AlKajdy a tudíž by se u něj jednalo jednoznačně o osobní zkušeností nepodloženou předsudečnou nenávist. A za to by s takovým odporným xenofobním předsudečným nenávistníkem zatočil i Hamáček a jeho ministerstvo islamizace. Natožpak švédská „multi“-mono-kulturní tyranie. Monokulti, protože kam přijde islám, tamodsud je buď včas vyhnán, nebo udržen v marginálním rozsahu (odhadem dle historie islámu někde do 4-5% populace), nebo zlikviduje všechny ostatní kultury (a jejich nositele, aby bylo jasno; např. Afghánistán býval kdysi převážně budhistický – kolik myslíte, že je v Afghánistánu živých budhistů dnes?). Žádné „multi“ s islámem nefunguje. Nikdy v historii se nestal jediný takový případ. Doporučuji třeba google.translate rozhovoru s profesorem Giovanni Sartorim na téma „integrovatelnosti“ islámu:

http://www.ilgiornale.it/news/siamo-disastro-perch-ci-siamo-illusi-integrare-lislam-1214191.html )

 

K švédské strategii odměňování islámských zločinců a teroristů:

https://www.express.co.uk/news/world/722712/Free-driving-licenses-grants-Sweden-plan-reintegrate-returning-ISIS-fighters

https://www1.cbn.com/cbnnews/world/2017/july/sweden-welcomed-returning-isis-fighters-gave-them-new-identities

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/sweden-isis-fighters-city-lund-returning-jihadis-housing-job-education-benefits-reintegration-a7371266.html

https://en.news-front.info/2017/06/29/sweden-gives-returning-isis-fighters-new-identities-to-help-them-start-over/

 

Kdyby podobně jako dnešní Švédsko a celá západní Evropa fungoval Izrael, tak po druhé světové válce by namísto únosu před soud a namísto popravy za zorganizování Holokaustu židé Eichmanna jen navštívili, koupili mu větší dům, nabídli navíc finanční pomoc, obejmuli ho („Hung your SS-man“)a popřáli by mu hodně štěstí v další práci.

Německá vláda oficiálně přiznala, že tajně dováží ročně desetitisíce krimigrantů rovnou letecky, aby to měli okupanti pohodlnější. K této strategii leteckého dovozu okupantů do Evropy se patrně již brzy přidá i nová italská vláda po svém úspěšném podvodu na demokracii ze strany levičáckého Hnutí pěti hvězd a tamních socanů (Demokratická strana), která si ponechá Bruselí již dříve dosazeného a schváleného říšského protektora Conteho (jinak ho nelze nazvat, byl dosazen Bruselí už do předchozí vlády jako trojský kůň neomarxistů v italské vládě). A Conte již dávno slíbil Merkelové, že se jen musí zbavit Salviniho Ligy a nepřipustit volby a hned pak začne, jak slíbil Conte, Itálie také dovážet krimigrantské okupanty do Evropy letecky, jako to již dnes dělá Německo.

Conte, slibuje zbavit se Salviniho, nepřipustit volby a začít dovážet krimigranty letecky přímo do Evropy:

https://www.facebook.com/salviniofficial.fanclub.cz.sk/videos/377789902902888/

 

Rozbor, včetně odkazů na externí zdroje informací o každoročním dovozu desítek tisíc krimigrantů do Německa tajně letecky najdete zde (a nejdřív si to přečtěte, posuďte zdroje informací, prověřte a pak teprve hodnoťte důvěryhodnost tohoto zdroje; nebuďte jako tupá lůza, které někdo řekne „Aeronet je fuj, ruští trollové, bubububu!“ a tak se už ani nezabývají samotnými informacemi, mnohdy cennými a spolehlivými, které tam lze leckdy nalézt):

https://aeronet.cz/news/skandal-v-berline-nemecke-urady-nechtene-priznaly-ze-30-uprchlickych-migrantu-prichazi-do-nemecka-ne-po-zemi-ale-priletaji-v-letadlech-oficialni-dotaz-poslance-afd-na-nemecke-urady/

 

Import islámských teroristů a okupantů letecky. Desetitisíce každý rok. Pak „zcelování rodin“, pro které již před lety Chovancovo ministerstvo vnitra natisklo jen pro ČR a jen na první rok 150 tisíc dokladů. (https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cesko-se-chysta-vytisknout-do-zasoby-150-tisic-dokladu-pro-migranty-327644 )

 

Islámský terorista Behrlin Gildo je zcela tragikomický příklad, jak jsou státy Evropské unie (zejména tedy ty „nejvyspělejší“ státy EU) bezpečným přístavem, odpočinkovým rekreačním centrem pro islámské teroristy. Tento islámský terorista se účastnil teroristických akcí na území Sýrie v řadách AlKajdy. Na fotografiích je prokazatelně zachycen, jak pózuje s povražděnými syrskými vojáky a jistě i další perličky z jeho bohatého života zločince a teroristy by se našly, ale nejsou médii hlavního proudu zmiňovány. A nejsou pro tento článek tak důležité, abych je pracně vyhledával. Bherlin Gildo je „Švéd“.  V roce 2014 byl tento „Švéd“ zatčen na letišti v Londýně, když zřejmě letěl na nějaký sjezd islámských teroristů nebo mezinárodní konferenci islámských teroristů nebo do výcvikového tábora islámských teroristů nebo proč to vlastně letěl na Filipíny. Předtím byl ve Švédsku, kam mu z řad AlKajdy v Sýrii pomohla k návratu švédská tajná služba. Zatčen nebyl, natožpak odsouzen. Pak se tedy sbalil a chtěl přes Londýn letět na Filipíny. Na londýnském Heathrow byl ale zatčen. Před soud se ale nedostal, protože britské tajné služby odmítly vydat soudu jakékoli důkazy.

Např https://www.dailymail.co.uk/news/article-3105884/Terror-suspect-Bherlin-Gildo-freed-intelligence-services-refuse-hand-evidence.html

https://www.wsws.org/en/articles/2015/06/15/tria-j15.html

https://www.globalresearch.ca/terror-trial-collapses-suspect-accused-of-supporting-syria-fighting-groups-backed-by-british-intelligence-mi6/5453694

 

Proč se nedostal před soud?

No protože i britské tajné služby podporovaly a vyzbrojovaly AlKajdu v Sýrii. A to by se provalilo před soudem. Takže byl propuštěn.

A odletěl zase zpět do Švédska.

A vrchol všeho? Islámský terorista a pachatel zločinů proti lidskosti nyní ŽALUJE Švédsko a požaduje sociální dávky za dobu, kdy byl v Británii zatčen!!!

https://www.rt.com/news/468165-is-fighter-demands-damages-sweden/

 

Jaké z těchto navzájem propojených příběhů vyplývá ponaučení?

  1. Západní vlády podporují islámské teroristy (zejména v Sýrii, ale nepřímo i v Iráku a bezpochyby i jinde)
  2. Západní vlády nejen netrestají islámské teroristy, ale naopak je chrání a odměňují
  3. Západní vlády dováží cíleně a úmyslně krimigranty, lidi bez jakéhokoli nároku na azyl, a to zejména ze zemí, jejichž obyvatelstvo je vzděláním, inteligencí i morálkou naprosto neintegrovatelné do evropských zemí
  4. Cíl dovézt co největší množství krimigrantů, muslimských okupantů, je pro západní mocenské struktury a struktury deep state tak důležitý, že cokoli jiného se jeví být zcela vedlejší (viz např. zmíněná causa Conte a puč proti Salvinimu)
  5. Masový dovoz muslimských krimigrantů, ochrana islámských teroristů a dokonce jejich přímá a jasná podpora (ať již v zahraničí nebo podpora přímo v evropských zemích) ukazuje jasně to, že ani moci nejde o žádnou integraci muslimů

 

Masově dovážení muslimští krimigranti jsou importovanou okupační armádou. Její úkol je rozvrátit fungující evropskou společnost, zničit vše, co funguje, zastrašit původní obyvatele a buď je rovnou vyvraždit a/nebo potichu přečíslit a víceméně potichu pohltit přeživší část evropských obyvatel do polo-stupidní smíšené hnědé Euro-asijsko-negroidní rasy, vysněné Kalergim a jeho následovníky a následovnicemi.

 Například nositelkou Kalergiho ceny Angelou Merkelovou.

 

Cílem je eliminace evropských národů. Cílem je eliminace Tebe a všech Tvých blízkých.

Jakýmkoli způsobem.  „Konečné řešení evropské otázky“. Endlösung číslo 2.

Nevěříš, že by někdo opravdu realizoval Kalergiho plán? Před 80 lety také nikdo nevěřil, že by někdo realizoval plány z Mein Kampf. Jako dnes většina odmítá věřit existenci a probíhající realizaci Kalergiho plánu.

 

Post Scriptum, pro ty, kteří odmítají možnost obdobného spiknutí mocenských elit: ...a někteří dodnes nevěří, že plynové komory a vyhlazovací mašinérie nacistů opravdu bylo spiknutí za účelem vyhlazení Židů a Slovanů, a dodnes si někteří myslí, že plynové komory prostě tak nějak vznikly, aniž by to nacistický mocenský aparát cíleně naplánoval a realizoval.