Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hra na schovávanou skončila!

9. 4. 2019

 Ovčáček odhalil „reálný program liberálů“

 
ČR
https://sptnkne.ws/mhk8
5242

Oficiální mluvčí českého prezidenta Jiří Ovčáček se na svém účtu na Twitteru vyjádřil k článku, který pojednával o rekonstrukci Pražského hradu a jeho uzavření pro veřejnost. Podle Ovčáčka šlo totiž o „článek jako za Husáka“, který šíří dezinformace a má vyvolat nenávist. Na jeho vyjádření však zareagovali někteří liberálové a celá věc měla pořádnou dohru.

K článku s názvem „Hrad uzavřený jako za Husáka. Do Jeleního příkopu ani zahrad se nesmí“ se Ovčáček na Twitteru vyjádřil následovně:

„Článek jako za Husáka. Dezinformace, která má vyvolat nenávist. Probíhají rekonstrukce, což je v případě takové významné památky, jakou je Hrad, jedině dobře. Připomínám, že v rámci exkurzí jsou otevřeny i dříve nepřístupné reprezentační prostory Hradu.“

Na jeho vyjádření však pohotově zareagoval liberál Vít Kosina, který napsal, že není třeba nic vyvolávat, jelikož jde o skutečnou nenávist.

„Ale my vás skutečně nenávidíme. Nemusíme nic vyvolávat, víte?“ píše doslovně Kosina v komentáři.

Jeho reakce se však Ovčáčkovi nelíbila, a tak na ni zpočátku reagoval komentářem, že „u „liberálů“ je nenávist základním pudem“ a že se to ví už dávno. Kosina však v této slovní přestřelce pokračoval dál, mluvčího Hradu označil za slouhu a dodal, že „nenávist není pud, pudy mají zvířátka. (…) Nenávist je emoce, opak lásky...“.

Ovčáček ale nelenil a zveřejnil další status, ve kterém celou reakci Kosiny patřičně okomentoval.

 

​„Hra na schovávanou konečně skončila. Žádná pravda a láska. Nenávist. To je reálný program „liberálů“,“ stojí v jeho příspěvku.

Mluvčí Hradu se však na sociální síti nesetkal s příliš pozitivními odezvami. Lidé většinou reagovali tak, že je jim Ovčáčka spíše líto nebo že jím pohrdají.

„Nenávist, Jiřino? To je zbytečná, zbytečná emoce na lidi jako jsi ty,“ píše jeden z nich.

Jiní dokonce psali, že Ovčáček „žvaní z hladu“ nebo že nám to „pořádně nandal“. Našli se však i pár jedinců, kteří se ho zastali.