Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jindřich Rajchl - Challenge accepted, švábe!

15. 7. 2022

Jindřich Rajchl - Challenge accepted, švábe!

Naprosto netuším, proč by měl ten slavný nový útvar monitorovat lidi, kteří se nedopustili žádného trestného činu. A ještě za mnohem skandálnější považuji to, jak je možné, že se tady ministr vnitra otevřeně přiznává, že přímo úkoluje určitý policejní útvar, nadto s evidentně politickým zadáním.

Jindřich Rajchl, politik a právník

15. července 2022 - 04:20

 

Takže, pane ministře:

  1. jsem připraven obhajovat ty, kteří budou protiprávně obviněni ze spáchání jakéhokoliv trestného činu
  2. pokud je kauza aktuálně policií vyšetřovaná, pak jediný, kdo je oprávněn sdělovat jakékoliv informace o průběhu vyšetřování je tiskový mluvčí NCOZ. Pokud jste si ty informace vyžádal, pak jste zcela evidentně porušil zákon. Pokud jste tuto jednotku přímo zaúkoloval, tak se dokonce jedná o trestný čin zneužití pravomoci úřední osoby.
  3. pokud máte informace z tohoto živého spisu, kde máme záruku, že jste si nevyžádal informace ze spisu v kauze Hlubuček a nesnažíte se zadávat politicky motivované úkoly i v této věci?

Seberte poslední kousek cti, pokud vám ještě alespoň nějaká zbyla, a zachovejte se jako muž! Máte kliku, že žijeme u nás a ne v Japonsku. Tam byste měl spáchat seppuku - v našich končinách byste měl vystačit s demisí.

 

Podruhé jste se totiž přiznal k naprosto neetickému jednání.

 

Poprvé to bylo před pár týdny, když jste řekl, že jste se zasadil, aby Hlubuček nebyl jedničkou na kandidátce - ergo jste přiznal, že jste o jeho problematických aktivitách byl zpraven. Jinak byste neměl důvod jej tímto způsobem degradovat.

 

Nemáte prostě ve své funkci co dělat - a proto Vás veřejně vyzývám, abyste z ní odstoupil!

 

 

 

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)