Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koronavirus, vakcína a imunita - Vakcína pro Vás, Imunita pro firmy vakcínu vyrábějící

14. 11. 2020

Koronavirus, vakcína a imunita

- Vakcína pro Vás, Imunita pro firmy vakcínu vyrábějící

 

Michal Brand

 

Americká firma Pfizer oznámila tento týden úspěšné testy vakcíny proti koronaviru SARS-CoV-2.

 

Je poměrně pikantní, že firma Pfizer počkala se svým oznámením, až bude po amerických volbách, aby snad američtí voliči nepřipsali nějaké kladné body tomu zlému Trumpovi, který je proti rozvratu země nelegálními migranty, černošskými rasisty a komunistickými fanatiky ve stylu Harrisové.

(Pozn.: Tak, jak je pro mne Donald Trump velkým zklamáním, někým, kdo slíbil změnu a neudělal nic, tak je pro mne duo neomarxistického teroru Biden-Harrisová mnohem horší. Alespoň z toho pohledu, co bude následovat v krátkém horizontu. Na druhou stranu, Donald Trump jen vzbuzoval plané naděje a tím udržoval velkou část lidí v paralyzovaném stavu pasivity a čekání na někoho, kdo vše vyřeší za ně. Takže z pohledu dlouhodobého bude devastace napáchaná komunistickou vládou Harrisové a pedo-staříka Bidena mnohem přínosnější pro realizaci skutečných změn širokou aktivitou samotných středních 80%.)

 

Naše i světové noviny se ihned začaly předhánět v odhadech, kolik miliard dolarů na nové vakcíně firma Pfizer vydělá. Nu, z tohoto pohledu je další zajímavá pikantnost – samotný CEO (generální ředitel) firmy Pfizer ihned po oznámení této vakcíny prodal 62% svých akcií firmy Pfizer.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/78003/000122520820013318/xslF345X03/doc4.xml

Tak nevím. Možná CEO firmy Pfizer příliš nevěří té jejich vakcíně. Nebo příliš nevěří americké akciové bublině. Nebo se obává povolební občanské války nebo Biden-Harris válečného černého komunismu. Kdo ví.

 

Vakcína firmy Pfizer, stejně jako například vakcína vyvíjená firmou Moderna, je vakcínou typu mRNA.

Vakcíny typu mRNA jsou vakcíny, které obsahují speciálně vytvořenou RNA, která se zmocní buněk těla očkované osoby a donutí tyto buňky k činnosti, kterou by jinak tyto buňky nedělaly. Třeba k produkci části viru SARS-CoV-2, na kterém se pak vytrénuje Váš imunitní systém. Třeba. Snad. Možná. Nebo se zmocní těch buněk těla očkované osoby a přinutí je dělat něco jiného. Nebo se zmocní buněk, donutí je produkovat části viru SARS-CoV-2 a něco se zvrtne a produkovaný řetězec si půjde svou cestou a ani si nebude muset dát polévku z netopýra ve fast foodu ve Fort Detrick. A Vaše tělo bude pořád a pořád produkovat něco, co si už dávno jde vlastní cestou a třeba je mnohem nebezpečnější než SARS-CoV-2. Nebo Vaše buňky pod nadvládou vakcíny mRNA začnou produkovat celé viry. Třeba SARS-CoV-2. Nebo nějaký jiný virus. Známý nebo dosud neznámý. Nebo myslíte, že se to nemůže stát? Ať už z úmyslu tvůrce vakcíny nebo nějaké agentůrky v pozadí, nebo čistě jako vedlejší, nečekaný efekt?

 

DDT bylo před desítkami let pokládáno za zcela bezpečný insekticid. Azbest za zcela bezpečný stavební materiál. Agent Orange za defoliant bez jakýchkoli vedlejších účinků na lidi.

I bez zlého úmyslu se to stát může velice snadno. Software ovládající dopravní letadlo Boeing 737 MAX byl naprogramován tak, že za určité situace namířil letadlo čumákem přímo k zemi a znemožnil převzetí řízení na ruční. (Auta Tesla s autonomním řízením mají také podobné problémy.) A také jste mohli před třemi lety říci „Co by se asi tak s tím softwarem ovládajícím řízení letadla Boeing 737MAX mohlo zvrtnout?“

 

Pozn.: A to je ovládání letadla oblast se 100-letou zkušeností a množstvím možností testovat reálné situace, situace, které nemají charakter dlouhodobý (roky a desetiletí jako u vakcíny, tím spíše u vakcíny mRNA typu) ale krátkodobý (u řízení a ovládání letadla sekundy, minuty). Vakcína mRNA má nulovou historii a testovat ji můžeme začít teď.  A za deset, patnáct let znát, jak to funguje a co se může a co nemůže zvrtnout.

 

Ale nebojte. Tato vakcína je z hlediska imunity zcela bezpečná – tedy, pro svého výrobce proti jakékoli žalobě za jakékoli vedlejší účinky. Odhlasovali to Vaši poslanci, kteří Vás reprezentují v Evropském parlamentu. Čistě ve Vašem zájmu. ;-)

 

Tak Vám všem přeji hodně štěstí s vakcínou, jejíž výrobce má „zákonem“ danou imunitu proti jakýmkoli žalobám za jakékoli následky této vakcíny, vakcíny, která byla vytvořena zcela novou, nikdy nevyzkoušenou a nikdy neschválenou technologií, která produkuje látky, které se zmocní buněk Vašeho těla a donutí je dělat to, co by jinak ty buňky nedělaly.

 

Hezký den

 

Dovětek:

K otázce vakcín mRNA, bez mlžení (zde k diskusi o mRNA vakcíně firmy Moderna):

 

"Moderna's messenger RNA vaccine, on the other hand, is completely new and revolutionary to say the least. It uses a sequence of genetic RNA material produced in a lab that, when injected into your body, must invade your cells and hijack your cells' protein-making machinery called ribosomes to produce the viral components that subsequently train your immune system to fight the virus. In this case, Moderna's mRNA-1273 is programmed to make your cells produce the coronavirus' infamous spike protein that gives the virus its crown-like appearance ('corona' is crown in Latin) for which it is named."

https://www.independent.co.uk/voices/coronavirus-vaccine-covid-19-cure-doctor-moderna-novavax-oxford-a9523091.html

 

Podle Yahoo News pak naprosto nejskvělejším na všem není fakt, že vakcína firmy Pfizer (snad, prý) asi) funguje proti Covid-19, ale fakt, že jde o vakcínu na zcela nové, nikdy nevyzkoušené a nikdy dlouhodobě (a vlastně ani krátkodobě, protože testy během několika týdnů nejsou ani krátkodobým testováním) netestované bázi:

https://finance.yahoo.com/news/most-exciting-thing-pfizer-covid-214351668.html

 

Pozn.: Vakcíny mRNA se nikdy doposud nepoužívala a nikdy doposud nebyla nikde schválena. Ani jedna. Na nic. Nikdy. Nikde. Ani jedna.

https://www.statnews.com/2020/11/10/the-story-of-mrna-how-a-once-dismissed-idea-became-a-leading-technology-in-the-covid-vaccine-race/

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář