Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lžiministr Rakušan

27. 11. 2023

Lžiministr Rakušan

Mojmír Grygar

 

 

Vít Rakušan, Národní třída 17.11.2023:

„To, že lidé vyjadřují svoje názory a ono se jim vůbec nic nestane, je nejlepším důkazem toho, že 17. listopad je to, co jsme chtěli,......že tenhle odkaz jsme dokázali naplnit."

 

Martina Bednářová, za názor vyhozená ze zaměstnání a za názor trestně stíhaná pedagožka. „To, že pan Rakušan dokáže něco takového vypustit z úst, je nejlepším důkazem toho, že jeto pokrytec a lhář."

 

Vážení přátelé (přátelé pravdy, slušnosti a zdravého rozumu),

jmenuji se Martina Bednářová a již téměř dva roky čelím vykonstruovanému politickému procesu. Jednak trestnímu stíhání za své politické názory a přesvědčení, jednak okamžitému ukončení pracovního poměru ze strany zaměstnavatele – ZŠ Na Dlouhém lánu v Praze 6. To,že má pan Rakušan a rovněž pan Fiala tu drzost vykládat národu o politické svobodě a svobodě názoru, o neexistenci cenzury aj., považuji za vrchol jejich arogance a mocenské zvůle, a to, že tento projev zazněl právě 17.listopadu, považuji za výsměch a plivnutí do tváře všem slušným lidem.

 

Ve středu 6.prosince mě totiž čeká další z řady soudních procesů, v nichž obhajuji nejen svůj světonázor, který vychází z nezpochybnitelných a nepopiratelných faktů.

Vás, pane Rakušane, vyzývám, přijďte mi tuto Vaši památnou větičku z Národní třídy o svobodném vyjadřování názorů říci do očí.

S vírou, že všichni slušní a rozumní lidé mé poselství pochopili, a s vírou v brzké a radikální řešení současné tristní situace v našem státě

Mgr. Martina Bednářová