Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nad ránem si v hlavním stanu Směr zazpívali i českou hymnu…

1. 10. 2023

Nad ránem si v hlavním stanu Směr zazpívali i českou hymnu…

1.10.2023 12:20

Česko má na všech rozhodujících postech euroatlantické progresivisty. Ve vládě, v prezidentovi, v Senátu, v Poslanecké Sněmovně.

A tak naši liberálové s oporou médií i zejména České televize varovali před vítězstvím proruského lídra Fica. Snad nejdál šel Petr Pavel, o kterém už je dávno známo, že mnoho politické inteligence nepobral a tvrdil, že když zvítězí Směr, bude to znamenat trvalý rozvrat česko-slovenských vztahů.

Bohudík Petr Pavel samozřejmě je vždy u nás zaznamenáván, ale ve skutečnosti čím dál tím znamená a bude znamenat méně.

K nastávajícím volbám na Slovensku se vyjádřili i oba naši bývalí prezidenti Václav Klaus i Miloš Zeman, stejně jako bývalí premiéři Jiří Paroubek a Andrej Babiš a naopak dali jednoznačnou podporu právě Robertu Ficovi, který jako na potvoru úspěšně zvítězil. Andrej Babiš si dokonce vyjel na Slovensko a varoval před úspěchem Progresívného Slovenska.

A tak zatímco Matovič z Olana, který vážně budí dojem psychicky narušeného člověka a rád se pere v hlavním stanu strany Směr poté co ze sebe setřásli stres z počátečních výsledků exitpolu, si k ránu začali zpívat a kromě slovenské hymny si podle svědectví dali i tu českou.

Ne Ti rozumní Slováci ví, že jejich budoucnost alespoň na čas, by neměla být fanaticky progresivistická a protiruská.

Konečně podíváte-li se na zahraniční zpravodajství od The Guardianu, přes CNN, Financial Times všichni unisono tvrdí, že zvítězil proruský lídr.

Zvítězil někdo, kdo se například po boku Orbána bude zasazovat proti válce proti Rusku.

A pro nás to znamená naději.

Konec konců nad válečníky se smráká. Joe Biden musel podepsat zákon o dočasném financování USA, a musel vypustit jakoukoliv zmínku o finanční pomoci Ukrajině.

Vypadá to dobře.

Jiří Vyvadil

vesevsc.cz