Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejdříve Německo, pak celý svět

13. 6. 2023

Nejdříve Německo, pak celý svět

Sledujme však nejdříve časové souslednosti některých událostí. Pan M. Roth, náměstek ministra zahraničí SRN, někdy v červnu r. 2016, volá po vedoucí roli Německa v Evropě. Podle něj Německu jako nejsilnějšímu členskému státu EU vedoucí úloha přísluší.

Teprve poté po několika měsících vystoupil B. Posselt se svou tezí, že Evropa by měla převzít  vedoucí roli ve světě. Jak to do sebe hezky zapadá. Nejdříve Německo ústy jistě autoritativního činitele prohlásí, že mu, jako nejsilnějšímu státu EU, náleží vůdčí role v Evropě, a pak po několika měsících B. Posselt začne nezastřeně šilhat po vedoucí roli Evropy ve světě. (Evropa by měla převzít vůdčí roli ve světě, myslí si Bernd Posselt, @PolakPavel @Radiozurnal1 lhttp://www.rozhlas.cz/radiozurnal/dvacetminut/_zprava/1676878)

Samozřejmě, že tyto imperiální plány Německa, které jsou nebezpečné pro celou Evropu a samozřejmě i pro Českou republiku, nejen nepodporujeme , ale stavíme se proti nim. Němci by si sami měli uvědomit, že ve 20. století k ničemu dobrému nevedly, jen k milionům mrtvých, k nepředstavitelným materiálním ztrátám a k utrpení lidí. A to by měl vědět i B. Posselt.

ČNL