Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neokoni ještě hodně kopou

2. 4. 2020

Neokoni ještě hodně kopou

 

Ač v souvislosti s koronavirem mluvíme jako o manévru globálních elit, za rozehráním karty s koronavirem v Číně byli podle všeho neokoni ( státní elita USA, klany kolem rodiny Clintonů ), resp. tzv. komsomolci ( čínská vládní opozice ), se záměrem vyvolat v Číně chaos, poškodit autoritu Číny jako nastupujícího centra koncentrace řízení, přičemž tento chaos se měl následně přenést do Ruska ( předpokládalo se, že se vir rozšíří z Číny do Ruska vzhledem k cestovnímu ruchu a čilým vztahům mezi oběma zeměmi ). Globální zákulisí nechalo neokony zaútočit a pak nad tímto manévrem převzalo řízení.

 

V Číně se rozběhl jeden proces, iniciovaný neokony, v Evropě a v USA už je to od začátku v režii globálního zákulisí, přičemž jedním z cílů je právě odstavení neokonských elit.

 

Neokoni se ale snaží udržet svoji moc za každou cenu. V Moskvě byl vyhlášen týden klidu, lidem se nedoporučuje vycházet ven. Oficiálním důvodem je koronavirus, neoficiálním důvodem je to, že neokoni, resp. proamerická 5.kolona v Rusku, přikročila k plánu zavlečení biologické zbraně do Ruska ( informace od analytika Pjakina ). Během týdne mají tajné služby za úkol strůjce tohoto nepřátelského aktu zneškodnit. Z důvodu hrozby bylo také odloženo referendum o změnách Ústavy.

 

Ani u nás 5.kolona ( kavárna ) nezahálí. Bakalovská media přišla s tím, že se chystá podobný manévr jako v Maďarsku, že české ministerstvo obrany navrhuje posílit pravomoci vlády, případně premiéra v době ohrožení státu na úkor parlamentu. Miroslav Kalousek a další "kavárníci" na základě této informace vyzývají k ozbrojenému odporu.

 

I u nás je lépe omezit pohyb jen na nutný. Opatrnost je na místě, jeden neví, s čím vším jsou tito proclintonovští slouhové schopni přijít.

 

Na Mintpressnews vyšel 30.března článek, který pojednává o plánech neokonských elit. V článku se píše, že Bidenův tým pro zahraniční politiku naznačuje válku s Čínou a konflikt s Ruskem a že Biden, hlavní demokratický kandidát na prezidenta v letošních volbách, prý úzce spolupracuje s Evropou na odstranění „čínské hrozby“. Tyto elity nechtějí upustit od svých plánů na rozpoutání 3. světové války.

https://www.mintpressnews.com/joe-biden-foreign-policy-war-china-conflict-russia/266202/

 

Prezident Trump poskytl rozhovor televizní stanici Fox News, kde připomněl, že Sovětský svaz a Spojené státy během 2.světové války spolu bojovaly na stejné straně. Uvedl, že Rusko během války přišlo o 50 milionů lidí. „Až 50 milionů! A bojovali na stejné straně jako my. Byli to naši partneři“ ( 50 milionů je přehnané číslo ).

„Proč s někým mluvíme a s jiným ne?“ Zeptal se americký prezident. Trump naznačil problém, který spočívá v tom, že Spojené státy mají jen málo kontaktů s Ruskem a naopak spolupráce s Německem, které prohrálo ve druhé světové válce, je velmi aktivní.

USA by se měly chovat k Německu jako k nepříteli, protože Německo bylo za 2.světové války protivníkem. „Trump je velmi zklamaný Angelou Merkelovou“. Prý se příliš kamarádí s bývalým prezidentem Obamou a nikdy nedala na Trumpovy dobré rady a byla to ona, kdo chtěl stále větší sankce vůči Rusku a v r. 2018 žádal od NATO „tvrdší pozici vůči Rusku“.

 

Po tomto rozhovoru pro Fox News se uskutečnil z iniciativy americké strany telefonní hovor mezi prezidenty Trumpem a Putinem.

 

Vzhledem k neustávajícím snahám neokonů o vyvolání války je nutná spolupráce mezi Putinem a Trumpem.

Celé to dělá dojem, že přichází v úvahu varianta, že by Evropa, na které se neokonské elity chtějí i nadále"přiživovat", mohla být "přenechána" do ruské sféry vlivu, tedy i Německo ( viz nelichotivé vyjádření o Merkelové a nedávné prohlášení z Bundestagu o “Německu okupovaném USA“ ).

Macrona jsem rozebírala nedávno, ten už nějakou dobu mluví o jednotném bezpečnostním prostoru od Lisabonu po Vladivostok. A V Itálii, zemi NATO, se objevil ruský výsadek na pomoc v boji proti koronaviru. Lidé si tam vyvěšují ruské vlajky a pouštějí si ruskou hymnu. Takže otázka: bude to tak? Bude Evropa spadat do ruské sféry vlivu? Byla by to pro Evropu záchrana.

 

A tak jak koronavirus "zapříčinil" zrušení cvičení NATO v Evropě, tak koronavirus "řeší" i americké kádry. Ministr zahraničí Mike Pompeo uvedl, že v USA zemřel na koronavirus úředník Ministerstva zahraničí USA. Podle Pompea je nyní na ministerstvu čtyři až pět desítek lidí, kteří obdrželi pozitivní výsledky testů na koronavirus.

https://lenta.ru/news/2020/04/01/gosdep/

 

A na pomoc v boji proti koronaviru už zamířilo do USA ruské letadlo se zdravotnickým vybavením.

Vydáno: 2.4.2020  v  12.51,nwoo.org,   autor: Janka Šťastná

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář