Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otevřená rasová válka černých proti bílým. V Americe zapálili doutnák.

13. 6. 2020

Otevřená rasová válka černých proti bílým. V Americe zapálili doutnák.

Výbuch v Africe. Bílí farmáři bojují o holý život. Na bílých životech ovšem nezáleží. Vraždy a únosy dětí v Johannesburgu. Jak tohle skončí?

12. 6. 2020

 

Pavel Kopecký přináší zprávy o krvavém teroru, který zažívá v těchto dnech bělošské obyvatelstvo v Jižní Africe, což pochopitelně bojovníky "za lepší svět" za oceánem ani u nás nezajímá, protože na životech bělochů prý nezáleží

 

Rasové bouře, které začaly ve Spojených státech po zabití recidivisty, násiníka a dealera drog George Floyda policistou, jsou zjevně pouze začátkem rozsáhlého výbuchu společenské destrukce, která byla dlouho připravována - a incident v Minneapolis byl jenom vítaným spouštěčem těchto dějů.

 

Celá operace má samozřejmě více plánů a vrstev. Její režiséři zamýšleli především rozkolísat rasovými nepokoji Spojené státy oslabené epidemií koronaviru a na ní navazujícími hospodářskými problémy. To vše má jediného společného jmenovatele: blížící se podzimní prezidentské volby.

Revolucionáři

 

Přelití nepokojů pomocí sociálních sítí do Evropy a dalších koutů světa, kde se může rozehrát rasistická karta, ukazuje, že po klimatickém fiasku s Gretou, která pro svou očividnou trapnost nedokázala zmobilizovat revoluční dav v dostatečné míře, se globální kruhy v jejichž režii tato rasová a sociální operace probíhá, soustřeďují i na další radikální společenské skupiny.

 

Po zradě "bílého proletariátu", který ve velké většině ve volbách volí Trumpa a brexit, neboť už má po krk dekadentních hrátek všech elitářských spratků, se vůdci globální revoluce obracejí na své nejpřirozenější spojence. Těmi jsou už od Leninových časů bezprizorní asociálové a vrstvy kriminálníků a zločinců všeho druhu. Liberální demokraté, kteří jsou páteří diktatury nového světového řádu, si tyto vrstvy od pádu berlínské zdi cílevědomě hýčkají na obou březích Atlantiku.

 

Otevřeli Evropu i Ameriku milionům migrantů, kteří se stali významnou vzpruhou už tak dost silné kriminálnické vrstvy spolupracující vzájemně s aktivistickými bojůvkami, neboť všichni tito sociopati mají společný cíl: zničit  dosavadní relativní řád, a v nastalém chaosu loupit, vraždit a znásilňovat. To hlavní však - přivlastnit si plody práce generací bělochů střední třídy, kteří prosperující západní společnost vybudovali a udrželi při životě.

 

Barevné ohně chaosu

 

Obdobný scénář vidíme už mnoho let také v USA, kde se přes mexickou hranici valí asociálové a kriminálnické gangy. Miliony nelegálů ve spojení s ideovými vůdci z nejrůznějších "charitativních" či politických organizací učinili z dříve bezpečných a prosperujících měst válečné zóny.

 

Zdá se, že klimaalarmisté a vítači, rekrutující se většinou z absolventů vysokých škol, které se z místa vzdělávání postupně proměnily na soustavu VUMLů vychovávajících nového člověka, byli jen předvojem skutečné revoluce. Jen akceneschopní intelektuálové by totiž revoluční požár zažehnout nedokázali. Ohně v ulicích amerických a evropských velkoměst, ve kterých má shořet "starý svět bílého muže", který ve své většině odmítl přistoupit na globalistické otroctví a nemínil se vzdát tradičních hodnot ani národní a státní identity, dokázaly zapálit až sorosovské "barevné" armády.

 

Bílá lovná zvěř

 

Zatímco v Evropě a v Americe se majetek nenáviděných bělochů plení a rabuje především v noci, mnohem horší situace panuje v těchto dnech v Jihoafrické republice. Zcela bez zájmu světové veřejnosti a médií jsou tam vydány miliony bělochů, jejichž generace proměnili tuto zemi v prosperující perlu Afriky, na milost a nemilost černošské marxistické vládě. Ta dává armádě kriminálníků volnou ruku k terorizování bílého obyvatelstva.

 

Podle kusých zpráv, které ze země přicházejí, jde doslova o genocidu bílého obyvatelstva, které zemi masivně opouští. Bílí farmáři, kteří vlastní většinu zemědělské půdy, se stávají lovnou zvěří černošských gerilových gangů, které přepadají usedlosti a vraždí, rabují a znásilňují jejich bílé majitele. Situace došla už tak daleko, že jinak nedotknutelné vládě v Pretorii pohrozil i americký prezident Donald Trump výzvou k ukončení krvavých pogromů na bílé farmáře.

 

Oproti minulým letům se ale situace zhoršila natolik, že plenící a rabovací gardy začínají za pomoci zbraní pronikat i do střežených rezidenčních čtvrtí v Johanesburgu. Často za přihlížení černošské policie, která má z nejvyšších míst nařízeno nezasahovat proti rabujícím revolučním gardám. Ti, kteří by chtěli bránit své majetky se zbraní v ruce, jsou často lynčováni kriminálnickými gangy a jsou rádi, když uhájí alespoň holé životy.

 

Je pravděpodobné, že vláda v JAR se rozhodla využít současné vlny rasového běsnění černochů ke "konečnému řešení" bílé populace v zemi. Kromě přepadávání rezidenčních čtvrtí a farmářských usedlostí se objevují případy pronikání černošských policistů do rezidenčních čtvrtí a násilného odvádění bílých dětí od rodičů.

 

Zdá se, že vstupujeme do další fáze války o existenci bílé rasy, která vybudovala euro-americkou civilizaci. V ní neplatí, že kdo uteče, vyhraje.

Protiproud.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář