Jdi na obsah Jdi na menu
 


P.C. Roberts - Americký zánik je blízko

19. 1. 2021

P.C. Roberts - Americký zánik je blízko

 

Po celá léta katalogizuji úpadek Ameriky do kolapsu, a to nejen ekonomický kolaps z ekonomické koncentrace a offshoring pracovních míst a investic, ale také kolaps systému víry, který vytvořil určitou jednotu mezi různorodou populací. 

Paul Craig Roberts, americký publicista

19. ledna 2021 - 07:20

 

Dnes je nejen ekonomika u konce, ale také systém víry, který udržoval sociální a politickou stabilitu, píše americký publicista Paul Craig Roberts.

 

Amerika již neexistuje.   Zeměpisná entita existuje z různých národů a zájmů, ale nikoli země, natož národ.   Samotné USA se změnily v říši.   50 států je samo o sobě říší zřízení a může být drženo pohromadě pouze silou.

 

Liberálové dříve v životě používali svobodu projevu k legalizaci pornografie, homosexuálních sňatků a potratů, proti nimž se většina populace stavěla proti.   To nezabránilo liberálům vnucovat lidem své agendy.

 

Svoboda projevu je dnes nepřípustná, protože ji lze použít k protestu proti tomu, co polovina populace upřímně věří, že to byly ukradené prezidentské volby.   Dokonce i právníci a právní firmy, které klientům přinesly legitimní případy volebních podvodů, jsou za vykonávání běžné práce právníků potrestáni.   Totéž se děje s univerzitními profesory a průměrnými Američany, kteří využili své ústavou chráněné právo na svobodu

 

V dnešní Americe lze svobodu projevu vykonávat pouze v úzkých a kontrolovaných kanálech.   Lze jej použít k démonizaci prezidenta Trumpa a jeho příznivců jako „nepřátel demokracie“.   Může být použit k démonizaci bílých lidí jako „systémových rasistů“ a „bělošských rasistů“ a k démonizaci heterosexuálních bílých mužů jako „misogynů“.   Jeho dalším použitím je démonizovat země - Rusko, Čínu a Írán - které stojí v cestě hegemonii Washingtonu.   Ve Spojených státech dnes neexistují žádná další povolená použití svobody projevu, nevhodný název země, protože tato země byla důsledně nejednotná politikou identity a prezidentské volby široce vnímané voliči, že byly odcizeny.

 

Poskytl jsem svým čtenářům rozsáhlý, ale pouze částečný seznam důkazů o odcizení voleb.  

 

Stačí však jednoduchá otázka:   Pokud nebyly volby odcizeny, proč je  nepřípustné  vznést otázku?   Je nepravděpodobné, že by vysvětlení, která jsou mimo hranice vyšetřování a veřejné diskuse, byla pravdivá.   Důvodem, proč jsou mimo povolený limit, je to, že nevydrží zkoušku. Pro získání dlouhého seznamu se nemusíte vracet zpět v čase:   Atentáty na JFK, RFK a MLK, Waco, bombardování města Oklahoma City, 11. září, zbraně hromadného ničení Saddáma Husajna, íránské jaderné zbraně, Assadovo použití chemikálií zbraně, ruská invaze na Ukrajinu, Russiagate, volební podvody v roce 2020, 6. ledna Trumpová povstání.   A ano, některé jsem vynechal, ale podstata je bez nich.   Země, ve které se řídí vysvětlení, je země, ve které lidé žijí v lžích.

V Americe a západní civilizaci obecně byl koncept objektivní pravdy v podstatě zničen, zejména ve vzdělávacích a komunikačních institucích. V celém západním světě se základ pravdy přesouvá z důkazů do emocí.   Emoce se stala důležitým důkazem.   Objektivní pravda je odmítána jako konstrukt, který slouží bílým mužům.

 

V dnešní Americe je vše srovnáno s bílou heterosexuální populací.   Demokratická levice, univerzity a média jsou spojeny s rasovými a genderovými oběťmi údajného bílého rasismu a transfobie.   Kristen Clarke byla jmenována do ministerstva spravedlnosti, aby zajistila, že politika zaměstnanosti a propagace bude v souladu s rasovými a genderovými oběťmi.

 

Imigrační politika je sladěna s bílými Američany. Jako bezmocní bílí Američané nemají žádnou budoucnost jako menšina. 

 

I když by bílí Američané mohli uniknout své nenasytnosti a uvědomit si, že jim je jejich země odebrána, nejsou s tím schopni nic dělat. S novým zákonem o domácím terorismu na cestě je dokonce protest proti vyvlastnění kriminalizován jako pobuřování.

 

Existuje mnoho zajímavých aspektů situace, které bychom mohli prozkoumat.   Ale vezmeme si jen jednu. 

 

Zdá se, že Bidenův režim se plní neokonzervativními sionisty, kteří jsou agenty Washingtonu a izraelské hegemonie.   Snaha o tuto hegemonii zahrnuje konflikt s Ruskem, Čínou a Íránem.

 

P.C.Roberts: Bude v den inaugurace povstání pod falešnou vlajkou?

 

Washington vstoupí do těchto konfliktů se zhroucenou ekonomikou a ostře rozdělenou populací.   Bude skutečná páteř amerických ozbrojených sil - Trump lituje - bojovat za establishment, který nenávidí jeho vnitřnosti?   Bude ekonomika topící se v dluzích a zničená korporátním offshoringem investic a amerických pracovních míst ve střední třídě a nyní blokádami, které ničí zbývající části střední třídy - malé podniky - schopna udržet konflikt s národy jednotnějšími a bez vnějších dluh a nezvládnutelný vnitřní dluh?   Pokud ano, bude to poprvé v historii.

 

Jak dlouho zůstanou Trumpové politováníhodní, když si uvědomí, že jsou vyhlazeni odříznutím od rovných práv, ústavní ochrany, zaměstnání a cest úspěchu?

 

Pokud jde o samotný establishment, kdy bude jeho arogancí a důvěrou otřeseno poznání, že nemůže ovládat protibílé, protiamerické ideology, které vytvořil, a čelí situaci, které čelí Kerensky, Brownshirts a čínská komunistická strana, když Mao rozpoutal kulturní revoluci?   Díky posílení nenávisti a vypuštění z láhve bude zničeno samotné Zřízení.

Na koho se establishment obrátí, až se na ně obrátí revoluce?   Jakou odpověď bude mít establishment, když jim bude položena otázka, kterou bolševici položili Kerenskému:   „Kdo si vás vybral?“

(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář