Jdi na obsah Jdi na menu
 


P.C. Roberts - Jak mohou neočkovaní ohrožovat očkované? Ti očkovaní jsou přece očkováním chráněni.

21. 11. 2021

P.C. Roberts - Jak mohou neočkovaní ohrožovat očkované? Ti očkovaní jsou přece očkováním chráněni. Nebo nejsou?

Paul Craig Roberts, americký publicista

20. listopadu 2021 - 07:20

 

V několika posledních dnech zabil 24 očkovaných fotbalistů na hřišti infarkt.

 

Kdysi svobodný národ Austrálie byl stejně jako Rakousko a velká část Evropy proměněn v donucovací gestapáckou zónu. Australské a rakouské úřady společně se západními médií prokazují nejen vymyté mozky, ale též svou imunitu vůči přijímání i těch nejpřesvědčivějších zdravotnických a vědeckých důkazů. A tak Austrálie jako součást své donucovací politiky zakázala start Novaka Džokoviče na australském tenisovém mistrovství. A to jako trest za jeho prohlášení, že nechat se očkovat či neočkovat má být osobní záležitostí  každého jednotlivce.

 

NEEXISTUJE JEDINÝ ZNÁMÝ DŮKAZ O TOM, ŽE VAKCÍNA KOHOKOLI CHRÁNÍ, a už vůbec ne, že chrání očkované. Naopak však existují vědecké a zdravotnické důkazy, potvrzené tisíci expertů o tom, že vakcína je smrtelnější než Covid. Vakcína totiž nejen že způsobuje velký počet úmrtí (zde poukazují na shora uvedený případ australských fotbalistů), ale oslabuje též vrozený lidský imunitní systém a vystavuje tak očkované lidi riziku onemocnění nejširší škálou chorob. Např. se objevují zprávy, že stoupá počet onemocnělých rakovinou.

 

Jestliže z tenisového turnaje Australian Open vyloučili Džokoviče, měli by účast na něm odříci všichni tenisté a lidé by jej neměli sledovat ani na televizi. To je jediný účinný způsob, jež zbývá lidem k obraně jejich občanských svobod. Jestliže úřady vymyjí lidem mozky a pak si je ochočí zorganizovaným strachem, jde nejen o porážku těchto lidí, ale i o zánik všeho, čeho lidstvo v oblasti občanských svobod dosud dosáhlo.

 

Je mimo veškerou pochybnost prokázáno, že vakcína nikoho nechrání. Ale očkování vakcínou ohrožuje očkované jak nepřiznivými reakcemi, tak poškozením jejich imunitního systému, čímž jsou druhotně ohrožováni i neočkovaní. JE UŽ DLOUHO  ZŘEJMÉ, ŽE JSOU TO  OČKOVANÍ, KTEŘÍ JSOU NEBEZPEČÍM PRO NEOČKOVANÉ, A NE TEDY, JAK NÁS LŽIVÁ PROPAGANDA UJIŠŤUJE, ŽE NEOČKOVANÍ JSOU HROZBOU PRO OČKOVANÉ.

 

Vždyť stačí se nad oficiálním názorem na vteřinu zamyslet. Jestliže jsou totiž neočkovaní hrozbou pro očkované, pak je to důkaz, že vakcína nefunguje a nechrání, ale škodí či zabíjí. Databáze z USA, Britanie a EU nakonec tento fakt prokazují. A co se to děje s lidmi a jejich úsudkem, když nedokáží pochopit, že když zdravotnický establishment a jeho mediální služky říkají, že neočkovaní jsou hrozbou pro očkované, že tím SOUČASNĚ PŘIZNÁVAJÍ, ŽE VAKCÍNA NECHRÁNÍ.  Kdyby totiž chránila, tak neočkovaní by pak mohli být hrozbou jen jeden druhému.

 

Všimněme si, že mediální děvky, koupené inzerenty, stejně tak, jako univerzitní profesoři, koupení a placení Big Pharmou a jejími výzkumnými granty, svými útoky na neočkované za to, že „ohrožují očkované“ vlastně přiznávají fakt, že vakcína nechrání.

 

Otázka tedy zní: Jak může někdo věřit, že (1) vakcína chrání, a současně věřit i tomu, že(2) neočkovaní jsou hrozbou pro životy očkovaných?

 

Nejspíš je odpovědí na shora položenou otázku agenda depopulace.

 

(rp,prvnizpravy.cz,překlad: Lubomír Man,pcroberts,foto:arch.)