Jdi na obsah Jdi na menu
 


P.C.Roberts - Z Ruska nebereme ani kočky

5. 3. 2022

P.C.Roberts - Z Ruska nebereme ani kočky

5. 3. 2022 josh-xy  

Západní svět, naplněný totálně neoprávněnou arogantní pýchou a považující se za „výjimečný“ a oprávněný být světovým hegemonem, odmítl věnovat pozornost ruskému návrhu uzavřít vzájemný bezpečnostní pakt. Idiot, sloužící jako prezident USA, společně s dalšími dvěma idioty, z nichž jeden slouží jako ministr zahraničí USA a druhý jako generální tajemník NATO, prohlásili, že bez ohledu na Ruskem vyhlášenou červenou čáru budou oni i nadále pokračovat v šíření svých vojenských základen na hranicích Ruska.

Když říkám „idioti“ myslím tím idioty. Musíte být totiž idiotem, jestliže provokujete válku, se kterou si nebudete vědět rady.

„Ale budeme si vědět rady“, odpovídáte. „Jsou tady přece sankce“.

Ano, sankce dopadají na Německo, Evropu a USA už teď. Cena přírodního plynu explodovala a cena ropy vyletěla téměř až na měsíc. Ceny potravin a nerostů (Rusko je hlavním vývozcem obou těchto komodit), stále rostou. Takže západní hlupáci k inflaci, způsobenou kovidovými uzávěrami, přidali další inflaci, způsobenou sankcemi, k čemuž nás Rusko ještě navíc obdaruje i svými protisankcemi. Představme si, že Rusko zastaví přívod plynu do Evropy. Evropa závisí na ruském plynu ze 46 procent. Ředitel Evropské rozvodné sítě řekl, že jestliže Rusko kohoutky svého plynu uzavře, EU bude muset odpojit německý průmysl ze sítě. Což by neznamenalo nic jiného, než že celý německý průmysl přestane pracovat.

Takže vše, čeho idiotský Západ sankcemi dosáhl je, že si prostřelil obě nohy, obě kolenní čéšky a ještě i hlavu.

Všude, kam pohlédneme, vidíme směšné a na Rusko mířící hrozby. Dánští presstituti společně s americkým TV komentátorem Seanem Hannitym a republikánským senátorem Lindsey Grahamem si žádají Putinovo zavraždění, a nikdo je za to ani nepokárá a ani nepropouští ze zaměstnání. A idiot zvaný David Swanson, blouzní o „mírovém pochodu“ tisíců Evropanů, mířicím k ukrajinským bojovým postavením.

Západní bouření a odsuzování Ruska je výrazem impotence a nevýznamnosti západního světa. A ze všech absurdních hrozeb je nejabsurdnější asi ta z Mezinárodní federace kočkovitých šelem. Federace se totiž chystá srazit Rusko na kolena tím, že zakáže dovoz jakékoli kočky, chované v Rusku, a to bez ohledu na to, která organizace vydala její rodokmen. Viz: https://consortiumnews.com/2022/03/03/ban-on-russian-cats/

Federace dodává, jak je šokována a zděšena z faktu, že „armáda Ruské federace zabíjí tisíce a mrzačí ještě větší počty“.

Je to skutečně nepředstavitelné. Po osm let pálíla Ukrajina z děl všech ráží na donbaské Rusy a zabíjela tisíce a mrzačila ještě větší počty – a Federace kočkovitých šelem na to ani nepípla. A nejen ona. Nepípla na to ani CIA podřízená a skvěle placená nédia New York Times, Washington Post, NPR, CNN, MSNBC, BBC a všechny další západní mediální děvky.

Federace kočkovitých šelem nicméně cosi užitečného přece jen učinila. Demonstrovala totální impotenci Západu a jeho rychlého pádu do Sodomy a Gomory.

Vybral a přeložil Lubomír Man