Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prokletí ztráta rozumu a svědomí vakcinace

16. 8. 2020

Prokletí ztráta rozumu a svědomí vakcinace

 

Na katolické církvi spočívá prokletí dle Gal 1,8-9 za hlásání jiného evangelia: „Kdo by hlásal jiné evangelium, budiž proklet.“ Pseudopapež Bergoglio dovršuje ovoce tohoto prokletí a proti svědomí a rozumu prosazuje zhoubnou vakcinaci.

 

Co říkají odborní lékaři o umělé karanténě a vakcinaci?

(viz https://www.bitchute.com/video/nrPKdeMSux3n/, https://youtu.be/JSMCDzAVsHQ)

Karanténa je nejrychlejší způsob, jak snížit imunitu, a roušky znamenají kontaminaci pacientů. Neexistuje žádný vědecký dokument o tom, že by zdraví lidé měli nosit roušky, jedná se pouze o politické rozhodnutí. Dr. María José Martínes Albarracín uvádí, že PCR test, který se provádí ve Španělsku (a nejen tam), detekuje více druhů covid, tudíž i běžnou chřipku. Proto je tolik testovaných lidí pozitivních. Navíc covid-19 není tak nebezpečný, jak propaguje každá TV.

Na 52.-55. minutě videozáznamu z Madridu zaznělo, že 90 % lidí, kteří tzv. covidu podlehli, bylo očkováno proti chřipce.

Vakcína na chřipku tento rok obsahovala i H1N1 a též polisorbát 80 a trioleát, které způsobují narušení buněk. To vše vyvolá bouři cytokinů a covid-19. Další vakcína vyvolá tím pádem nemoc daleko silnější. Toto zjistili tři odvážní italští lékaři, kteří prováděli pitvy, přestože byly záměrně zakázány. Na severu Itálie docházelo k úmrtím převážně u lidí nad 65 let, a 90 % z nich bylo očkováno proti chřipce.

V Německu odložili během března, dubna a května 90 % operací a veškerá ošetření v nemocnicích. To zavinilo kolem 100 000 úmrtí.

V Argentině, kde žije 44 milionů obyvatel, v roce 2019 zemřelo na chřipku 35 000 lidí. Letos na covid-19 umřelo méně než 2000 lidí, procentuálně je to 0,004%. Celý stát je však v nesmyslné karanténě dodnes.

Vakcíny Billa Gatese na covid-19 nesplňují základní vědecký protokol na použití pro lidi. Doktor Gaston tvrdí, že jsou silně jedovaté a dokonce jsou v nich buňky z embryí, zárodků nenarozených dětí.

Lékaři podávají trestní oznámení na televizní kanály mainstreamu za informativní terorismus a veřejně vyžadují od ministerstva vnitra a vlády otevřené vyšetřování.

 

Navzdory všem vědeckým poznatkům je lidstvu vnucována tzv. druhá vlna koronaviru a s ní zhoubná vakcinace. Soudný člověk má pocit, že vlády národů ztratily rozum, soudnost a svědomí.

Ptáme se: Z jakého ložiska vychází všechno to zlo, které je v člověku i v lidstvu? Kde má svůj počátek? Boží slovo nám ukazuje, že skrze první hřích vešla do lidské přirozenosti duchovní infekce zla, jejímž ovocem je smrt. Bůh dal prvním lidem jedno přikázání: „Ze stromu poznání dobra a zla nejezte, protože ten den, kdy byste z něj pojedli, zemřete.“ Bůh, než postavil lidi do zkoušky, za kterou byl duch lži – ďábel, varoval je před zkušeností se zlem, před duchovní otravou, která přináší smrt. Had řekl ženě: „Jakže, Bůh vám zakázal jíst ze všech stromů v zahradě?“ Stejnou psychologickou manipulaci používá duch lži i dnes, když působí skrze profesionální lháře, mainstreamová média, ale i skrze sugestivní lživé myšlenky a dojmy. Člověk má pocit, že mu chce starostlivě pomoci vyřešit problém, který před ním stojí, a že mu jde o jeho dobro. V současnosti je to mezinárodní problém s nesmyslnou karanténou a zločinnou vakcinací. Služebníci ďáblovi tvrdí: Přijetí vakcín vyřeší globální pandemii s koronavirem. Všechno je to totální lež, jak svědčili skuteční odborníci. Karanténou a vakcinací se sleduje ne zdraví, ale redukce lidstva, tedy smrt. Gates se tím otevřeně chlubí, že cílem je vyhubit 6 miliard lidí. K vakcinaci se vyslovil: „Jestli odvedeme dobrou práci s vakcínami, snížíme populaci o 10-15 %.“ S Gatesem na redukci lidstva spolupracuje dnes i WHO, a proto prosazuje zločinný podvod s vakcínami. Duch lži se zeptal: „Jakže, Bůh vám zakázal jíst ze všech stromů v zahradě?“, přestože věděl, že to není pravda. Chtěl vyprovokovat dialog. Vést dialog s duchem lži je prohra. Postupnými kroky vede člověka do otroctví hříchu, které končí věčným zavržením, pokud člověk odmítá pokání. Začíná vidět dobro jako zlo a zlo jako své dobro a touží po něm. Duch lži skrze masmédia postupně lidem vymyl mozky. …

 (Výňatek z textu – ČNL)

Byzantský katolický patriarchát

12. 8. 2020

 

Byzantský katolický patriarchát (BKP) je společenství mnichů, kněží a biskupů, žijících v klášterech. V čele BKP stojí patriarcha Eliáš s dvěma biskupy-sekretáři +Timotejem a +Metodějem. BKP povstal z potřeby hájit základní křesťanské pravdy proti herezím a apostazi. Pseudopapeže Bergoglia neuznává a nepodřizuje se mu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář