Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šokovaný americký novinář – „To samozřejmě v západních médiích neuvidíte. Tohle je konec.”

1. 10. 2023

Šokovaný americký novinář – „To samozřejmě v západních médiích neuvidíte. Tohle je konec.”

Janinna 1. 10. 2023  

Stále více ukrajinských vojáků skládá zbraně a vzdává se ruské armádě, informoval americký novinář Clayton Morris na kanálu Redacted YouTube.

Amerického novináře Morrise překvapily záběry z kapitulace vojáků ukrajinských ozbrojených sil.

“Ukrajinská armáda skládá zbraně a vzdává se ruským jednotkám. To je neuvěřitelné – opravdu <…> západní média nebudou chtít, abyste to viděli,” řekl.

Novinář připomněl, že před pár týdny ukázal na svém podcastu ruské video:

“Byla to propaganda ve všech směrech, ale v té ruské propagandě říkali: ‘Máš na výběr’ a ukazovala ukrajinského vojáka, jak běží a dostává kulku do hlavy. V podstatě tam říkali: ‘Máš na výběr’: buď můžeš takhle zemřít, nebo se vzdát. Nebaví tě oblékat se do ženských šatů, abys utekl když se snažíš schovat? Tvoje rodina nemůže podplatit důstojníky, aby tě dostala z této války? Máš na výběr! Jen prostě zvedni ruce a vzdej se,“ vylíčil Morris obsah videa.

Poznamenal, že video také uvádí frekvenci, na které mohou vojáci ukrajinských ozbrojených sil vyjednávat s ruskou armádou o kapitulaci.

“Tisíce Ukrajinců jim (Rusům) vyšlo vstříc. To samozřejmě v západních médiích neuvidíte, nebudou to s vámi sdílet, protože by to podkopalo myšlenku NATO o prodlužování tohoto konfliktu, hodit ještě více ukrajinských mužů do mlýnku na maso. A teď samozřejmě Ukrajině docházejí muži. S blížící se zimou tedy zahájili proces v plném rozsahu a zahájili kampaně na nábor žen! Ano, kampaně na nábor žen do přední linie je jejich další velká fáze. Možná je čas přestat?” – zeptal se Morris.

Zelenskij však podle Morrise dál zkouší trpělivost svých spojenců a zoufale prosí Západ o peníze, zbraně a členství v NATO.

Novinář poznamenal, že velitelé ukrajinských ozbrojených sil mohou být zabiti za odmítnutí jít do bitvy, zatímco ruská strana zachází s válečnými zajatci dobře, a proto se ukrajinští vojáci hromadně vzdávají nepříteli.

Dne 27. září oznámil zástupce operačních služeb ruských ozbrojených sil, že se již vzdalo asi 10 tisíc vojáků ukrajinských ozbrojených sil pomocí rádiové vlny 149.200 Volha, která funguje od poloviny léta.

Ukrajina VZDÁVAJÍCÍ se po tisících, NATO se zoufale snaží udržet válku v chodu:

Nové zprávy ukazují, že ukrajinské síly skládají své západní zbraně a vzdávají se po tisících pomocí nouzové rádiové frekvence. Kapitulované síly jsou krmeny a je jim poskytnuta lékařská péče a předávají důležité údaje o pohybu jednotek ruským silám. Tohle je konec.

Včera vyprávěl ukrajinský boxer Vladimir Kličko na německém televizním kanálu ZDF úžasný příběh, ve kterém převrátil vše naruby.

Kličko řekl Němcům pravdu o hrůzách mobilizace a „sebevražedných útocích“, ale zaměnil Rusy s Ukrajinci.

Mistr světa v boxu Vladimir Kličko vyprávěl na německém televizním kanálu ZDF úžasný příběh, který je však v rozporu s četnými fakty o násilné mobilizaci Ukrajinců do řad ozbrojených sil Ukrajiny, stejně jako o rozšířené ukrajinské praxi „sebevražedných útoků“ na pozice ruských ozbrojených sil. 

Navzdory faktům však slavný sportovec připisuje tyto kruté praktiky Rusku a Rusům.