Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trump o tom k jakým „hrůzám“ může vést Bidenovo vítězství

20. 7. 2020

Trump o tom k jakým „hrůzám“ může vést Bidenovo vítězství

 

Americký prezident Donald Trump na svém Twitteru prohlásil, že vítězství demokratického kandidáta Josepha Bidena v nadcházejících prezidentských volbách může vést k „zničení“ Ameriky.

Joe Biden a Donald Trump

20. července 2020 - 11:06

 

"Podívejte se na Portland, kde politikům nevadí být v anarchii po dobu 50 dnů. Poslali jsme tam pomoc. Podívejte se na New York, Chicago, Philadelphii. Ne!“ zdůraznil americký vůdce. Dodal, že Biden je ovládán radikálně levicovými demokraty a oni jsou těmi, „kteří ničí zemi, jak ji známe“. Podle Trumpa by ve Spojených státech mohlo dojít k „nepředstavitelným hrůzám“.

 

Joe Biden: Pokud budete volit Trumpa, tak nejste černí!

 

Připomeňme, že po smrti afroameričana George Floyda v Minneapolisu vypukly ve Spojených státech masové nepokoje. Policie použila na muže dusící chvat několik minut, v důsledku čeho zadržovaný muž zemřel. Ve městech USA se pořádají pochody proti rasismu, protestující se účastní střetů s policií. V některých státech byl zaveden mimořádný stav a byla mobilizována Národní garda.

 

Dříve Donald Trump obvinil Joe Bidena z nečinnosti v boji proti rasismu. Podle amerického vůdce, bývalý viceprezident neudělal nic k vyřešení tohoto problému, přestože pracoval v politice 43 let.

 

(kou, prvnizpravy.cz, twitter.com, foto: arch.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář