Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trumpovi právníci - Americké volby jsou výsledkem celostátního spiknutí

21. 11. 2020

Trumpovi právníci - Americké volby jsou výsledkem celostátního spiknutí

 

Na tiskové konferenci v ústředí republikánů ve Washingtonu DC se právní tým amerického prezidenta Donalda Trumpa vyjádřil k aktuálním soudním sporům ohledně volebních podvodů, které v současné době probíhají v několika státech USA.

21. listopadu 2020 - 09:01

 

Na tiskové konferenci vystoupili Trumpovi osobní právníci Rudy Giuliani a Sidney Powellová.

 

„To nebyla myšlenka 10 nebo 12 demokratických politiků,“ řekl Giuliani, „to byl plán. Museli byste být blázni, abyste to neviděli. […] Když jsem řekl, že v 10 státech šlo všechno podobně, pochopil jsem, že to nemůže být náhoda.“

 

Během maratonské tiskové konference ve Washingtonu,DC, Giuliani nastínil Trumpovo úsilí zpochybnit volební výsledky u soudu. Giuliani uvedl, že pro Bidena byly předány nelegální poštovní hlasovací lístky. Když došlo k počítání hlasů, byli v práci také zkorumpovaní volební pracovníci.

 

Je to zjevně celonárodní spiknutí. Důkazy vyšly najevo velmi, velmi rychle, “dodal Giuliani.

 

Giuliani řekl, že má desítky svědků a stovky čestných prohlášení svědčících o volebních podvodech a zneužití pravomocí, cituje Jessy Jacoba z Michiganu, který uvedl: „V zásadě [byl] školen, aby podváděl ve jménu Bidena.“

 

Giuliani představil graf s názvem „Více cest k vítězství“, který naznačoval, že v Arizoně, Georgii, Michiganu, Nevadě, Pensylvánii a Wisconsinu může být Bidenovi vítězství upřeno.

 

Právnička Sidney Powellová informovala o použití hlasovacího softwaru „Smartmatic“.

Powellová tvrdila, že software Smartmatic byl nelegálně „injektován“ do počítacích strojů značky Dominion.

 

Dodala, že softwarový algoritmus automaticky změnil hlasy pro Trumpa na hlasy pro Bidena a že počítačoví operátoři také manuálně „zničili“ hlasy, aby zkreslili počty pro hlasů pro Trumpa.

 

Tento software byl také použit při „volbách“ venezuelského diktátora Huga Cháveze a v dalších zemích.

 

„Softwarové vývojáře společnosti Dominion v tuto chvíli nelze najít. Přesouvají své kanceláře během noci. Sdíleli kancelář v Torontu se společností, kterou vlastnil finančník George Soros.“

 

Powellová spojila operaci s lordem Markem Malloch-Brownem, pravou rukou Sorose v Británii.

 

„Společnost Dominion Software má také spojení s Clintonovou nadací a dalšími známými politiky v této zemi,“ pokračovala právnička Sidney Powellová.

 

„Myslím, že ministerstvo spravedlnosti a další státní donucovací orgány musí provést úplné vyšetřování trestných činů,“ dodala Powellová.

 

Další zprávy mezitím ukazují, že servery společnosti Dominion byly zabaveny americkou armádou v Německu.

 

(rp,prvnizpravy.cz,freiwelt,foto:arch.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář