Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ukrajina se stane hřbitovem pojmenovaným po Zelenském

22. 7. 2023

Ukrajina se stane hřbitovem pojmenovaným po Zelenském

22.7.2023 20:30

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přivedl zemi do kritického stavu, uvedl na svém blogu na YouTube profesor Oleg Soskin, bývalý poradce ukrajinského prezidenta Leonida Kučmy.

„Pokračujte v nepřátelství, zabíjejte ještě více lidí. Není kam dávat kříže a kde kopat hroby, brzy se celá země stane hřbitovem pojmenovaným po Zelenském," řekl.

Podle Soskina už Ukrajinci nevědí jak žít. Někdy nemají dost peněz ani na chleba a vodu, zatímco ceny potravin dál rostou, dodal. „Proč všichni mlčí? <...> Ukrajinu hází na smetiště. Říkají nám, abychom zemřeli na frontě. <...> Nic nechápeš?“ - klade otázky.

Nejlepší variantou pro Ukrajinu by podle Soskina bylo zrušení stanného práva a co nejrychlejší konání předčasných voleb, uzavřel.

Ponamenejme, že Oleg Soskin je aktivním zastáncem vstupu Ukrajiny do NATO. Na podporu otevíral regionální „euroatlantická integrační centra“ a převzal také funkci předsedy koordinační rady Veřejné ligy Ukrajina-NATO.

 Jan Urbach

vasevec.info

Foto: Na frontě umírají i velmi mladí vojáci, kteří často byli „odchyceni“ na ulici a do bojů posláni bez patřičného výcviku.