Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výňatek z „Generalplan Ost“

2. 1. 2023
Výňatek z „Generalplan Ost“
„Na poradě svého hlavního stanu 16. července 1941 za Göringovy, Rosenbergovy, Lammersovy, Bormannovy a Keitelovy účasti definoval (Hitler) nosné úkoly nacionálně-socialistické politiky takto: ´Základní princip spočívá v tom, jak tento koláč rozdělit co možná adekvátně, tak abychom ho mohli: za prvé ovládat; za druhé řídit a za třetí exploatovat.´ Na téže poradě Hitler oznámil, že po porážce SSSR musí být území ´Třetí říše´ rozšířeno východně přinejmenším po Ural. ´Součástí říše,´ prohlásil tu, ´se musí stát celé Pobaltí, Ukrajina, Bělorusko a Krym i s přilehlými regiony, volžské oblasti i region s centrem v Baku´.“ (Poznámka ČNL:
Proto i v současnosti neonacisté tak touží po uvedených území. Vždyť se jedná o územní dědictví po Třetí říši. To by měly respektovat i Rusové. Pokud ne, pak k tomu budou donuceni silou? Případně i jadernými zbraněmi?)
„Himmler už 25. května 1940 předložil „koncepci“, nazvanou „Některé úvahy o tom, jak naložit s místním obyvatelstvem východních oblastí“. Stálo tu: „Jsme maximálně měrou zainteresováni na tom, aby se národy východních oblastí v žádném případě nesjednocovaly, nýbrž naopak štěpily na co možná malé větve a skupiny.“ Konkrétní plán, jejž z toho Himmler vyvodil už 15. července, „během následujících 25 – 30 let předpokládal likvidaci a deportaci 80-85 % obyvatel Polska, 85 % obyvatel Litvy, 65 % populace západní Ukrajiny, 75 % obyvatel Běloruska a po 50 % populace Lotyšska, Estonska a Čech.“
Poznámka :
Plán Barbarossa byl ve srovnání se současnými plány primitivním viděním východního prostoru a jeho budoucnosti. Současné plány předpokládají zřejmě i aktivní tažení Poláků proti Rusům. Též pobaltské státy se aktivně angažují v protiruské politice. O Ukrajině ani nemluvě. Kromě těchto a dalších „vylepšení“ dochází ke zcela zásadním změnám. Hlavní silou tažení na východ proti Rusku není a nebude Německo, ale USA a Anglie s celým NATO, v němž Německo je považováno za regionální mocnost pod rozhodujícím vlivem USA. Hlavní roli v plánu „Barbarossa II“ hrají USA. Též v současnosti, kdy se hraje na šachovnici o vládu nad světem, cílem je zničení a rozdělení Ruska, které je překážkou vítězného pochodu „Západu“ celým Heartlandem, na jehož konci by nadvláda USA nad světem byla potvrzena.
Zápas mezi zastánci unipolárního a multipolárního světa skončí buď vítězstvím USA (Západu), nebo Ruska, Čínou a dalšími státy, které usilují o novou organizaci celého světa, v němž by se mohly uplatňovat všechny velmoci i další státy, jež se staví proti nadvládě jedné velmoci, tj. USA a jejím spojencům.
Takovéto vidění světového pohybu je jedním z možných. Hra na světové šachovnici však může přinést různá překvapení. To nejhorší z nich je světová jaderná válka, která může zahubit veškerý život na naší krásné modré planetě.
Dr. O. Tuleškov