Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zničit jaderné zbraně a armádu.

22. 7. 2019

V Rusku byla podrobena kritice "chucpe" (mimořádná drzost, pozn. překl.) USA, s níž by "ani Gorbačov nesouhlasil"

22. 7. 2019     tsargrad

 

V USA naznačili, že by chtěli zničit naše zbraně pro "záchranu smlouvy INF". "Chucpe", s níž by "ani Gorbačov nesouhlasil", píše se v sociálních sítích. Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg na bezpečnostním fóru v Coloradu navrhl, aby Rusko "začalo ničit rakety", aby zachránilo INF. Podle jeho názoru by se Rusko mohlo v krátké době zbavit svých řízených střel, údajně porušujících pravidla smlouvy INF. Bylo to oznámeno ráno 18. července.

A dnes v zastoupení hlavy Pentagonu Mark Esper navrhl, aby se smlouva obnovila s novými podmínkami, v souladu s nimiž se předpokládá zavedení "úplné kontroly nad ruským jaderným potenciálem".

 

"Skvělé řešení! A také zničit jaderné zbraně a armádu vůbec! NATO ochrání!", píše na Twittru uživatel Hlas Mordoru při komentování návrhu Stoltenberga.

A co se týká prohlášení Espera, zde se uživatel vyjádřil takto: "Chucpe. S tím by"ani Gorbačov s Jelcinem, pravděpodobně, nesouhlasili".

 

"Normální lidé to nazývají hysterií, když už v důsledku nemohoucnosti začínají provádět nátlak a chovat se sprostě. Zdá se, že ani politici neodešli daleko", říká v komentářích uživatelka Arina Sumatová.

 

"Může však jako odpověď Rusko získat plnou kontrolu nad jaderným potenciálem USA?", zajímá se uživatelka Zoja Smirnová.

 

"Já to chápu takto: kladou vědomě neuskutečnitelné podmínky, aby pak obvinili Rusko z nedostatečného úsilí o mír ...", shrnuje Alexej Rubcov.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Привет! Хотел бы немного рассказать тонкостях шиномантажа

Metroidrep,16. 3. 2021 16:14

Грузики балансировочные https://tiretools.by/cat/gruziki-balansirovochnye-1442

Вентили для камер является неотъемлемым этапом обслуживания вашего авто каждые 10-15 тысяч километров пробега (либо не реже 1 раза в год). Это позволяет своевременно выявить и устранить любой дисбаланс колес. А значит, защитить ваш автомобиль/транспортное средство от поломок рулевого управления, поломок амортизаторов, подшипников и других неотъемлемых элементов подвески.

Также, бывалые рекомендуют купить грузики для шиномонтажа, и в том случае, - если диск был деформирован после попадания в люк, и если вы поставили новые шины и уже проехали на них 500 км.

Игнорирование процедуры проведения балансировки чревато не столько потому, что впоследствии придется заплатить существенно больше за ремонт, сколько потому, что вибрация колеса – возможная причина возникновения опасных ситуаций на дороге.

С большим удовольствием ответим на все интересующие вопросы по теме: https://tiretools.by/cat/pasta-dlya-shinomontazha-1532

Наш адрес:
Беларусь, Минский район, аг. Щомыслица, ул. Брестская 1-В

Контактные телефоны:
+375-29-602-61-67
+375-44-722-59-15

Грузы для балансировки https://tiretools.by/cat/gruziki-balansirovochnye-1442